SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ACAPULCO

Canas, victorie la debutul în 2008

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Argentinianul Guillermo Canas, favorit numărul patru în turneul de la Acapulco, a debutat oficial în 2008 cu o victorie.

Canas a jucat primul său meci pe 2008 cu compatriotul său, Carlos Berlocq, jucător pe care l-a învins cu 6-4, 6-7, 6-4 într-un meci care a durat trei ore şi 11 minute.

Alături de Canas s-au mai calificat în turul doi al turneului masculin de tenis de la Acapulco şi argentinianul David Nalbandian, favoritul numărul unu, 6-2, 7-5 cu sârbul Boris Paşanski, sau spaniolul Carlos Moya, favoritul numărul doi, 6-4, 6-4 cu austriacul Werner Eschauer.

În optimi, Nalbandian va juca cu spaniolul Santiago Ventura, Moya va juca cu chilianul Nicolas Massu, Canas va juca cu argentinianul Jose Acasuso, iar argentinianul Juan Monaco, favoritul numărul trei, va juca cu peruanul Luis Horna.

Sursa: AmosNews

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează