SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Cantonament exotic » Hănescu se antrenează în Insula Mauritius

Hănescu în timpul unei sesiuni de antrenament.
Hănescu în timpul unei sesiuni de antrenament.

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 21:38

Victor Hănescu se pregăteşte în Insula Mauritius alături de componenţii academiei Muratoglu.

Victor Hănescu a încheiat anul competiţional 2012 pe locul 62 în clasamentul mondial. A fost un sezon în care Victor a muncit din greu să revină în Top 100, lucru pe care l-a reuşit şi astfel a ajuns la al nouălea an în care termină între cei mai buni 100. 2012 deja e istorie pentru Victor, care a început pregătirea pentru 2013 şi nu oriunde, ci tocmai în Mauritius! El a plecat pe 9 decembrie şi se va întoarce pe 24 în România.

Românul are un motiv pentru care a mers chiar acolo, la mulţi kilometri de casă. El se antrenează alături de jucătorii Academiei Mouratoglou şi chiar de Martina Hingis sub supravegherea preşedintelui Patrick Mouratoglou.

Francezul este, de asemenea, antrenorul Serenei Williams. "Mă bucur mult că Victor Hănescu este alături de noi, în acest cantonament special. Victor este un sportiv care ştie să ofere spectacol în tenis şi un jucător care are tăria necesară unui învingător. Îl apreciez pentru principiile sale morale, pentru faptul că este serios, muncitor şi ambiţios, cu un spirit de echipă extraordinar", a spus Patrick Mouratoglou.

Ideea acestui cantonament este de a oferi o bază importantă de pregătire pentru Australian Open. Hănescu va începe anul cu turneul de la Doha (31 decembrie-6 ianuarie), apoi va merge la Auckland (7-13 ianuarie) şi la Austalian Open (14-27 ianuarie).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tomagh
tomagh  •  29 Decembrie 2012, 08:14

Să nu fim răi, omul ăsta muncește, chiar a recuperat bine în 2012. Păcat că la băieți vin puțini din urmă. Suntem români să ne bucurăm de victoriile sportivilor compatrioți. Un an bun tuturor!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Decembrie 2012, 17:18

E frumos in Mauritius ...sigur la sfarsitul anului 2013 nu va mai intra in primii 100 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează