SPORTURI  »  TENIS  »  SPANIA

VIDEO Moment emoționant pentru Carla Suarez! Diagnosticată cu o boală cruntă, s-a întors pe terenul de tenis

Carla Suarez Navarro, pe terenul de tenis // foto: captură Twitter
Carla Suarez Navarro, pe terenul de tenis // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 11:09 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 11:22

Carla Suarez Navarro (32 de ani), jucătoarea de tenis diagnosticată cu limfomul Hodgkin, a revenit pe terenul de tenis, la aproximativ 3 luni după ce a început tratamentul dur de combatere a bolii.

În luna august, Carla Suarez a fost diagnosticată cu limfonul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic. La finalul lui septembrie a început un tratament bazat pe chimioterapie, iar la două luni și jumătate de atunci a găsit puterea necesară pentru a se întoarce pe terenul de tenis.

A făcut-o pentru a schimba câteva mingi cu prietna sa italiancă Sara Errani (33 de ani, numărul 131 WTA). Videoclipul în care cele două practică sportul care le-a consacrat a fost postat de Carla pe contul său de Twitter.

83este locul ocupat în prezent de Carla Suarez Navarro în clasamentul WTA. Cel mai bun loc pe care s-a aflat a fost 6, în februarie 2016

6 luniva dura tratamentul urmat de Carla Suarez

Simona Halep: „Sunt atât de șocată și de tristă”

Când a aflat de suferința uneia dintre prietenele sale din circuit, Simona Halep i-a transmis: „Sunt atât de șocată și de tristă. Mă gândesc la tine și știu că o persoană puternică și specială poate depăși acest moment dificil”.

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep nu a prins Top 10 câștiguri din premii în acest sezon. Cine e pe primul loc?

Accidentare stranie » Dezvăluirea fostei jucătoare din top 10: „Mi-a explodat în mână!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
960022934395636
Florea Stefan  •  07 Decembrie 2020, 14:32

Respect Carla!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează