SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO 1 milion de afișări în 7h! Videoclipul postat de Emma Răducanu pe Weibo

Emma Răducanu / Sursă foto: Facebook US Open +46   FOTO
Emma Răducanu / Sursă foto: Facebook US Open

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 13:47 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 13:53

Succesul înregistrat de Emma Răducanu la US Open depășește toate frontierele. Britanica a devenit un star global după victoria de la New York, iar specialiștii estimează că jucătoarea va câștiga sume amețitoare din marketing.

La scurt timp după titlul câștigat la US Open, Emma Răducanu și-a deschis cont pe Weibo, cea mai folosită rețea de socializare din China. Prima postare a jucătoarei cu tată român și mamă chinezoaică a fost un real succes: peste 1 milion de vizualizări în primele 7 ore.

Într-un scurt clip publicat de Emma Răducanu pe Weibo, aceasta le mulțumește chinezilor, în limba mandarină, pentru încurajările primite la US Open.

Portretul Emmei Răducanu făcut de chinezi

Cu tată român și mamă chinezoaică și crescută de la doi ani în Anglia, Emma Răducanu este noua senzație din tenisul mondial. Publicațiile din China au pus cap la cap informațiile despre Emma și familia ei și au alcătuit un portret al noii senzații din tenisul feminin.

Răducanu s-a născut pe 13 noiembrie 2002, în Toronto, Canada. Mama ei, Renee, este din Shenyang, China, iar tatăl ei, Ian, este din România. Ambii au lucrat în domeniul financiar în Canada. Familia ei s-a mutat la Londra când ea avea doi ani, iar părinții au fost extrem de implicați în ascensiunea ei.

Foto: twitter US Open
+42 FOTO

Tatăl ei a încurajat-o să încerce mai multe sporturi, iar mama ei a avut un rol esențial ei în faptul că este disciplinată mental și că muncește mult. În copilărie, Răducanu a încercat mai multe sporturi: tenis, înot, baschet, echitație, karting, motociclism și balet, iar la 12 ani a renunțat la pasiunea pentru motorsport și s-a concentrat pe tenis.În plus, este o elevă cu rezultate excelente, având note maxime la matematică și economie” , notează chinezii.

Chinezii mai notează că succesul de la US Open o va face pe Emma să devină o țintă pentru sponsori. „Experții în marketing scriu că va deveni sportiva din Marea Britanie cu cele mai mari venituri în acest an. Va deveni cu siguranță un ambasador al marilor brand-uri. În afara terenului, Răducanu a arătat că are ce-i trebuie unei vedete.

Emma Răducanu are tată român și mamă chinezoaică

Emma Răducanu, 19 ani, s-a născut în Canada, la Toronto, din tată român și mamă chinezoaică. Când avea doar doi ani, familia acesteia s-a mutat din Toronto în UK, acolo unde Emma a primit cetățenie britanică și a făcut primii pași în tenis.

Povestea Emmei Răducanu se aseamănă până într-un punct cu cea a Biancăi Andreescu: canadianca are însă ambii părinți de origine română și, pe deasupra, a și locuit câțiva ani în România. Lucru care nu s-a întâmplat și în cazul Emmei Răducanu.

Foto: twitter US Open
+42 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Cine este bărbatul misterios alături de care Emma Răducanu s-a fotografiat în New York

FOTO+VIDEO Simona Halep s-a căsătorit azi cu Toni Iuruc! Primele imagini cu cei doi miri + Momentul în care Simona spune „Da”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  17 Septembrie 2021, 09:48
Postat de Berceni pe 16 Septembrie 2021, 14:42

Romaneste nu stie:))))) De unde si tatal ei si-a schimbat prenumele in ian, ioan il zgaria la urechi.

Acum intre noi fie vorba, nici Halep nu prea știe iar de Hagi nu mai spun … :-))) Altfel sportivi mari, nimic de zis!

641414609341688
Kaiara West  •  17 Septembrie 2021, 04:57
Postat de Berceni pe 16 Septembrie 2021, 14:42

Romaneste nu stie:))))) De unde si tatal ei si-a schimbat prenumele in ian, ioan il zgaria la urechi.

De unde stii tu ca nu stie romaneste...ei, uite ca stie ! Cat de ordinari puteti sa fiti...aaa, ca ea si tatal ei n-au mancat salam de soia, deci nu-s romani adevarati (ca aia care manca seminte pe strada si fac gunoi) ? ma rog, astea-s standardele voastre.

dan2010
dan2010  •  17 Septembrie 2021, 03:01

cate avea daca vorbea in Romana? Bravo ei!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează