SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Ce a spus CTP după victoria Simonei Halep de la Dubai: „Cuvântul eroic chiar se potrivește. A fost cel mai bun meci din acest an”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 10:30

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat succesul Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) cu Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6 (5), din finala WTA Dubai.

„Simona a avut aceeași față tot timpul în acest meci. Și-a dorit foarte mult victoria. De mult nu am mai văzut-o atât de dornică. A câștigat acest meci la sacrificiu. Cuvântul eroic chiar se potrivește în acest meci. A făcut față puternicei și talentatei jucătoare de numai 20 de ani. A returnat și a retrimis în teren niște torpile pe care nici o altă jucătoare din lume nu le poate retrimite în teren.

Aici a reușit foarte greu, pentru că Rybakina este solidă, este calmă, arată de parcă are 15 ani de WTA în spate. La anumite mingi, nici nu am înțeles cum a reușit să le ajungă. Simona este pentru a doua oară regina deșertului, iar Dubaiul este iar pământ românesc.

Simona a mai făcut ceva, a atacat la anumite mingi, nu s-a mulțumit numai cu defensiva ei excepțională. M-a surprins randamentul excepțional al Simonei cu forehandul. Lovitura de dreapta. Este cel mai bun meci pe forehand, pe dreapta, pe care l-am văzut anul acesta. Este cel mai bun meci de tenis feminin din 2020, după părerea mea”, a declarat CTP, la TV Digi 24.

2 titluriare Halep la Dubai. Cel obținut sâmbătă și cel din 2015, când a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6(4).

+16 FOTO

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, felicitată de Darren Cahill după triumful de la Dubai: „Forța și caracterul tău au strălucit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  23 Februarie 2020, 18:42

Corect, doar că eroina a fost Rybakina!

bazinga
bazinga  •  23 Februarie 2020, 16:13

Cui ii pasa de parerea CTP-ului?NIMANUI-GARANTAT!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează