SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ce nu a reuşit cu Tecău, a reuşit cu Kubot » Robert Lindstedt, campion la Australian Open!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 22:11

După trei finale de Mare Şlem pierdute alături de Horia Tecău, Robert Lindstedt a cîştigat un trofeu.

S-a întîmplat ieri, la Melbourne, unde Robert a făcut pereche cu polonezul Lukasz Kubot. Ei s-au impus în faţa dublului Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/AfrS) cu 6-3, 6-3.

"Cred că toată lumea a văzut ce înseamnă acest trofeu pentru mine, am plîns ca un băieţel de şcolă primară. Înseamnă totul pentru mine, am muncit foarte mult pentru el. M-am luptat cu accidentările, sînt în sala de recuperare mai mult decît stau pe teren. E un vis din copilărie care a devenit realitate şi probabil că n-o să-mi vină să cred pînă la finalul carierei că am cîştigat acest trofeu", a spus suedezul în vîrstă de 36 de ani.

Robert şi Horia Tecău s-au despărţit la finalul lui 2012, după trei ani de parteneriat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nico0707
nico0707  •  27 Ianuarie 2014, 01:17

Felicitari lui Robert, merita din plin trofeul! Sper ca si Horia sa ia cel putin unul la dublu masculin,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează