SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ce spune Mihaela Buzărnescu despre șansele Simonei Halep la câștigarea unui nou turneu de Mare Șlem

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 22:07

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 29 WTA) crede că Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) va mai obține cel puțin un trofeu de Mare Șlem în carieră.

„Generaţiile mai mici au luat-o ca pe un model pe Halep, şcolile au început să implementeze tenisul mai mult cu ocazia aceasta. Nouă ne-a demonstrat că o jucătoare din România poate câştiga un turneu de Mare Şlem sau să fie numărul 1, dar eu mă iau după forţele mele şi nu mă gândesc la acest lucru.

Datorită ei, tenisul este mult mai bine văzut şi mediatizat. Sper ca şi eu să am o mică implicare, iar micii jucători să mă aibă ca model.

Eu cred că Simona are şansa să câştige oricând încă un turneu de Mare Şlem. Ea ştie cel mai bine, dar ştiu că este foarte motivată şi îşi doreşte să atingă din nou o astfel de performanță”, a declarat Buzărnescu pentru Fanatik.

  • România înfruntă Franța în semifinalele Fed Cup, pe 20 și 21 aprilie.

Vezi și: 

Simona Halep și-a aflat adversara din „sferturile” de la WTA Dubai! Meci dramatic între Bencic și Sabalenka

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează