SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Cea mai mare dorinţă a Simonei Halep pentru finalul anului: "E visul meu!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 10:22

Simona Halep a învins-o pe jucătoarea olandeză Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4, în turul 1 de la BRD Bucharest Open. La finalul jocului sportiva noastră a dezvăluit care e principalul obiectiv din acest an.  

"La Montreal nu am jucat nici anul trecut şi nici anul acesta nu joc, pentru că aşa am dorit eu să îmi fac programul. Am jucat destul de mult anul acesta şi cred că pot lua o săptămână liberă.

Aşa am făcut şi anul trecut şi nu a fost greu. Eu îmi fac programul după cum simt. Anul trecut am făcut la fel şi voi vedea ce va fi. Merg cu foarte multă încredere la US Open, merg foarte liniştită.

Nu vreau să dau foarte multă importanţă că e un Grand Slam. Sper să cîştig cît mai multe meciuri acolo, dar nu mă aştept la ceva mare. Vreau să o iau meci cu meci şi punct cu punct. Visul meu este să ajung la Singapore", a spus Halep. 

La Turneul Campioanelor din Singapore vor participa opt jucătoare, care în acest an competiţional au obţinut cele mai bune rezultate. În acest moment, Simona Halep ocupă locul al doilea, cu 4.589 de puncte, după rusoaica Maria Şarapova (4.880 de puncte).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
merace
merace  •  11 Iulie 2014, 13:40
Postat de ataraxia pe 10 Iulie 2014, 23:32

niculescu munceste...da 0 creier. cadantu si begu= niciodata nu or sa creasca...dulgheru nu mai e ce a fost: e expirata dupa aciidentare...cirstea=o rusine...HALEP ESTE SINGURA CARE INTELEGE TENISUL.

mai sunt unii care cred ca ei stiu deja tot viitorul! :D hahaha

hailmon
hailmon  •  11 Iulie 2014, 07:23

fortza simona....!!!!! la 40 de ani....dupa prima stea a romaniei....IATA apare din nou visul unei fantezi a naturi ..!prin ceea ce faci tu, dai incredere tututror romanilor de pretutindeni....

ataraxia
ataraxia  •  10 Iulie 2014, 23:32
Postat de sakamoto pe 10 Iulie 2014, 22:31

Talent+foarte multa munca +sacrificii si renuntari=valoare. Ce n-as da ca si celalalte fete ale noastre sa munceasca precum Simona! Dar nu se poate:Simona Halep este unica!

niculescu munceste...da 0 creier. cadantu si begu= niciodata nu or sa creasca...dulgheru nu mai e ce a fost: e expirata dupa aciidentare...cirstea=o rusine...HALEP ESTE SINGURA CARE INTELEGE TENISUL.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează