SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA ÎN SEMIFINALELE FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 LA FED CUP // Cristian Tudor Popescu, despre calificare: „Mă bucur că am apucat să trăiesc să văd un asemenea spectacol”

Captură Digi 24
Captură Digi 24

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 23:40

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătoarelor României după calificarea în semifinalele Fed Cup în fața Cehiei, scor 3-2. În semifinale, vom întâlni Franța, în luna aprilie. 

  • Semifinala dintre România și Franța se va juca pe 20 și 21 aprilie. 
  • România și-a egalat cea mai bună performanță din istorie, semifinala din 1973.

„E o seară extraordinară pentru tenisul românesc. Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie! Eu nu știu un meci mai bun decât cel făcut de Irina Begu și Monica Niculescu împotriva campioanelor mondiale. A fost un spectacol omenesc extraordinar al celor două fete. Rar am văzut două ființe omenești care să se completeze în acest fel, să fie la un moment dat o singură ființă.

Au fost momente când Irina a fost mai jos, au fost momente când a coborât Monica, dar de fiecare dată cealaltă i-a venit în ajutor. Așa au și câștigat.

Siniakova s-a înmuiat pe final. Fetele noastre au câștigat după un moment delicat când au fost egalate la 4. Mă bucur că am apucat să trăiesc să văd un asemenea spectacol. Am învins cea mai puternică echipă de Fed Cup din lume, câștigătoare de 11 ori a acestui trofeu. Putem spera la orice de acum”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Nu vreau să spun nimic despre meciul cu Franța, am și eu superstițiile mele. Haideți să ne bucurăm de această seară și calculele pentru viitor să le facem altădată” Cristian Tudor Popescu

„Simona a fost impresionantă din punct de vedere mental. N-a jucat cel mai bun tenis al ei. Siniakova n-a avut nicio șansă în fața Simonei, jucătoarea noastră era în altă ligă” Cristian Tudor Popescu

Citește și:

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // Monica Niculescu, precum Chuck Norris: „Când crezi că totul s-a terminat, auzi «Cioc, cioc». E Monica” :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Februarie 2019, 14:41

Ce tot isi da cu parerea super *** asta??? Asta le stie pe toate. Si cum se emotioneaza el,patriotul ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alegsandru
alegsandru  •  11 Februarie 2019, 11:38
Postat de crimson.veritas pe 11 Februarie 2019, 10:30

Scuze ... dar nu se face / nu este potrivit ... sa comentati despre Sport ... pe articolele unor 'ziaristi' care s-au consacrat prin propaganda si activism politic ... extrem ... precum CTPu sau CTu ... este putin insultator. Toti ne bucuram pentru victoria echipei Romaniei de Fed Cup si MARELE UPSET din meciul de dublu, chiar daca a pornit cu sansa a 2-a! Am avut si ceva noroc ... in primul rand ca nu a participat Kvitova, in al 2-lea rand ca Siniakova a fost distribuita sa joace la dublu ... imediat dupa meciul cu Miki ... in timp ce Romania s-a prezentat cu 2 jucatoare care nu au jucat nici un meci la acest eveniment. Tinand cont ca CTP-ul nu spune nimic nou, nimic ce nu a vazut si nu simte toata ... lumea ... asta nu este un articol de promovare a Echipei Romaniei ... ci un art. prin care CTP este promovat si adus nejustificat in atentia publica ... pe model 'Boc' ... pe spinarea Echipei Romaniei. Vizavi de fiinte care se completeaza reciproc ... din cate stiu eu ... unul din cuplurile favorite CTP-ului au fost Coldea-Kovesi ... unul cu informatile si celalalt cu abuzurile propriu-zise impotriva oamenilor ... tot felul ... de la politicieni, oameni de afaceri, magistrati, ziaristi, si pana la cetateni obisnuiti ... gen Rarinca! Decat daca nu vorbim de fiinte ... 'omenesti' ...:))

Ex-ce-lent observat. Pe orice analist dintr-asta ai fi sunat ti-ar fi spus aceleasi lucruri. Practic, ce ar fi de spus? De ce tocmai cetepelu ? Pentru ca este o rotita in angrenajul Rivolutiei, si nu orice rotita,ca el este in avangarda, acolo, cu Ringierul,Pro,Digi, artileria...Ia imagineaza-ti ca ar fi batut toba Adrian Nastase, pentru care nu am nicio simpatie. Cum ar fi fost prezentat ?

ray51
ray51  •  11 Februarie 2019, 10:31

Legendar, epocal, milenar...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează