SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // VIDEO Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan s-au întors în țară! Secretul din spatele victoriei fabuloase cu Cehia: „Ne-a ajutat foarte mult, avea bătături în palme”

Emil Boc bate la tobă // Foto: Reuters
Emil Boc bate la tobă // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 19:01

Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu au revenit în România, după calificarea în semifinalele Fed Cup în fața Cehiei, scor 3-2. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu nu au mai venit în țară, urmând să participe la turneul WTA din Doha.

  • Duelul România - Franța, din semifinalele Fed Cup, va avea loc în weekendul 20-21 aprilie, în deplasare

Irina Begu: „Încă nu realizez ce am făcut, dar în următoarele zile sigur îmi voi da seama. Noi am început acest drum în urmă cu 5 ani, a fost un drum lung, dar a meritat. Acum suntem în semifinale. Sperăm să facem un rezultat și mai bun. Să ajungem în finală și să aducem acest trofeu în România”.

Monica Niculescu: „Am reușit cel mai bun tenis în Cehia. Doar cu un tenis de calitate puteam învinge în proba de dublu cea mai bună pereche din lume. Ne-a ajutat foarte mult că domnul Boc a venit în fiecare zi de la ora 13 și ne susținea, bătea în tobă, avea bătături în palme. Sunt foarte curioasă ce suprafață vor alege francezii”.

Ana Bogdan: „A fost foarte greu pe margine să stau și să mă uit. Atmosfera a fost incendiară. Le mulțumim susținătorilor noștri, în special domnului Boc, care a fost cel care a dat tonul. Îmi doresc din toată inima să joc cu Franța și să câștigăm”.

 

Echipa de Fed Cup a revenit în țară după victoria istorică cu Cehia! ️️️ -->>> https://bit.ly/2SJlTqS

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Luni, 11 februarie 2019

 

Citește și:

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // Simona Halep a primit mesaj de la Kristina Mladenovic imediat după calificare » Ce i-a scris viitoarea rivală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  12 Februarie 2019, 11:57

Bum, bum, bum, boc, boc, boc... Frumoasa atitudinea pedeleului.

10204113608914360
Lucian Sarbu  •  12 Februarie 2019, 08:52

Mă bucur pentru Boc, și-a găsit vocația.

mountytoma
mountytoma  •  12 Februarie 2019, 08:28

Fetelor, ala *** mai ales mai lungi decat tot corpul lui :-) Bravo fetelor, as vrea sa o vad pe Monica Niculescu jucand cu tot atata ambitie si in turneele WTA in probele individuale! Mai avea putin si musca din teren, din fileu, din arbitru, din adversare, din oricine ar fi stat in calea echipei Romaniei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează