SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // Imagini geniale! Primarul Clujului, lider de galerie la meciurile României din Cehia :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 19:24

CEHIA - ROMÂNIA // Emil Boc, primarul Clujului, a fost prezent ieri la Ostrava pentru a susține echipa României alături de alți suporteri din oraș.

Pe parcursul celor două meciuri, primarul a strigat și a bătut într-o tobă imensă. "Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor care au venit și celor din grupul de la Cluj. Au făcut o atmosferă plăcută, ne-am simțit ca acasă. E impresionant că a stat și a bătut toba aia atât de mult", a spus Simona Halep la conferința de presă.

VIDEO cu Emil Boc dirijând galeria României

Dintre cele opt întâlniri disputate de România pe teren propriu din 2014 încoace, patru au fost la Cluj-Napoca.

După prima zi, România și Cehia se află la egalitate, 1-1, meciurile decisive urmând să aibă loc duminică, de la ora 14:00.

Citește și:
CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // Simona Halep după victoria contra Katerinei Siniakova: „Am jucat ce trebuia, de asta am câștigat!” + Cum a prefațat duelul cu Pliskova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Februarie 2019, 08:41

Toata stima pentru fanii romani care s-au dus la Ostrava. Toata stima pentru Cluj si Primarul Boc. Clujul ar merita un circuit WTA.

mioriticul
mioriticul  •  10 Februarie 2019, 11:54
Postat de crimson.veritas pe 09 Februarie 2019, 20:54

Ciorba pentru ... #rezisti ...:)) Tobosarul Microscopic ... a invatat de la mentorul sau politic (care arunca la poarta lui Hutupan ... sub camerele presei ... bancomat) ... sa foloseasca ... sportul ca pe un instrument electoral ... si dupa cum se vede ... functioneaza ... cei mai nefericiti dintre pamanteni ... nume de cod #rezistii ... regnus inferiours ... considera acest gen de comportament ca fiind ... 'fain' (in traducere ... distins, elegant) ...:)) Iar pentru celalat ... ciocoflender ca sa ramanem in ... dialect ... nu este Clujus singurul oras din Europa ... care a rezolvat problema ... resturilor menajere ... prin reconditionarea unui intreg cartier ... cu functionalitate si aspect de tomberon? ...:))

Pesedist detected!

florar
florar  •  10 Februarie 2019, 11:24
Postat de sala_dalles pe 09 Februarie 2019, 19:53

Clujul arata Occidental si Boc a avut un cuvint greu de spus . In bun roman .

De asta atatea incheieri de instanta spun ca parandaraturile mergeau la PD dar nimeni nu vrea sa recupereze prejudiciul...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează