SPORTURI  »  TENIS  »  CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // Karolina Pliskova abia așteaptă blockbuster-ul cu Simona Halep: „Am mai învins-o în Fed Cup, mă gândesc doar la asta!”

Karolina Pliskova // FOTO: Reuters
Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 18:39

CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // România și Cehia sunt la egalitate după prima zi din confruntarea din Fed Cup, 1-1. Karolina Pliskova, 5 WTA, a vorbit la conferința de presă de azi despre victoria clară reușită în fața Mihaelei Buzărnescu, 29 WTA, dar și despre duelul de duminică în fața Simonei Halep, 3 WTA. 

  • În primul meci, Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a pierdut clar în fața Karolinei Pliskova (5 WTA), scor 1-6, 4-6. Simona Halep (3 WTA) a echilibrat situația după victoria reușită în fața Katerinei Siniakova (44 WTA), scor 6-4, 6-0, după doar o oră și 13 minute de joc. 

„Sunt bucuroasă după această victorie, dar nu-mi pot permite să devin foarte entuziasmată. Nu a fost cel mai bun meci al meu, dar, chiar și așa, am jucat desul de solid. Mă gândeam că voi juca mai rău pentru că pregătirea mea nu a mers atât de bine, am întâmpinat anumite dificultăți pentru că nu am mai jucat de ceva vreme în Fed Cup și am fost puțin emoționată.

Urmează meciul cu Halep, mă conduce cu 6-2 în raportul meciurilor directe, dar meciul acesta începe de la 0-0 și vor fi șanse pentru ambele jucătoare, indiferent de ce s-a întâmplat în trecut. Am în minte că am mai învins-o în Fed Cup în urmă cu trei ani”, a declarat Pliskova, la conferința de presă. 

Duminică, Simona Halep se va duela cu Karolina Pliskova, de la ora 14:00, în timp ce Mihaela Buzărnescu va juca ulterior împotriva Katerinei Siniakova.

Vezi și: CEHIA - ROMÂNIA, FED CUP // Simona Halep după victoria contra Katerinei Siniakova: „Am jucat ce trebuia, de asta am câștigat!” + Cum a prefațat duelul cu Pliskova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  10 Februarie 2019, 11:20

"blockbuster = obiect cu un mare succes comercial (de obicei film sau carte)" - dar de unde sa stie ambalatorii de peste fecesebisti?

1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Februarie 2019, 09:24

speranta mea este sa intre Kerolain in acea stare care am observat-o de multe ori in joc ,cand nui iasa nimic ,lucru care nu sa intamplat im meciul cu Miki si binenteles sa mearga snur Simona .Miki este in stare sa o invinga pe Siniakova ,asa scapam de dublu si vom juca lejer .

peluza
peluza  •  09 Februarie 2019, 21:39
Postat de Szasz Andrei pe 09 Februarie 2019, 20:37

Desi am spus intr-un alt comentariu la un articol mai vechi, ca nu avem nicio sansa in fata Cehiei, atunci inca nu se stia ca Kvitová nu va juca, acum sansa noastra ar fi ca sa castigam ambele meciuri de simplu de duminica, altfel la scorul de 2 - 2, in meciul de dublu, avem sansa pe care a avut-o Buzarnescu in meciul cu Pliskova de sambata ! Deci, calificarea noastra sta in Victoria Simonei cu Pliskova si in cea a lui Miki cu Siniakova sau cine va juca al doilea meci de simplu pt. Cehia de duminica ! Ca sa castigi Fed Cup oricum trebuie sa bati Cehia, fie ca e in primul tur, fie ca e finala sau semifinala !

Pai da, dar sa nu uitam ca infrangerea aici ne-ar conduce la playoff in loc sa fi jucat si noi cu Germania B si sa fi stat linistiti. Toate sunt mai slabe decat Cehia. Sa vedem...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează