SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA LA FED CUP // Pliskova se teme de România și face o declarație surpriză despre Halep: „Știam că nu o să pierd toată viața”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 21:12

Karolina Pliskova (5 WTA) a vorbit despre meciul dintre Cehia și România de la FED Cup. Cea mai bună jucătoare a adversarelor a comentat duelul cu Simona Halep, cea care o conduce cu 6-2 la meciurile directe.

"Nu vrem să pierdem în primul tur pe teren propriu, însă nu suntem favorite. Echipele sunt apropiate. Româncele au o super jucătoare, pe Simona, și o echipă de dublu bună formată din Begu si Niculescu.

Abia anul trecut am învins-o prima dată pe Simona în circuitul WTA, la Madrid, dar tot timpul, chiar și când pierdeam, am forțat-o la maxim. Știam că n-o să pierd toată viața în fața ei", a spus Pliskova.

  • Meciurile din confruntarea Cehia - România de la Fed Cup vor avea loc sâmbătă, 8 februarie, și duminică, 9 februarie. Partidele vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

CEHIA - ROMÂNIA LA FED CUP // Program meciuri » Când are loc tragerea la sorți + cine transmite duelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  07 Februarie 2019, 10:39

Parca se spunea ca nici strycova nu joaca , acum aflam ca totusi . E a este o mare luptatoare si buna pt. meciurile gen fed cup. Daca jucam la cluj (de ex.) mergeam pe mana fetelor ..asa nu prea cred ca le putem invinge . Mare ghionion sa pici in faza asta chiar cu multicampiona de fed cup ..cehia.

masim
masim  •  07 Februarie 2019, 09:09

Din pacate la ora actuala Simona joaca din amintiri, Michi e in revenire de forma dar mai are de tras iar celelalte sunt in forma slaba la simplu. Nici la dublu nu avem mare avantaj pt ca si cehoicele au jucatoare foarte bune de dublu. Concluzia e ca nu prea avem mari sanse de calificare. Dar nu se stie niciodata ce poate sa aduca forma de moment. BAFTA !

347655969058390
Ion Popescu  •  06 Februarie 2019, 22:54

At fi ff frumos sa gastigam, dar ..........

Vezi toate comentariile (7)
Comentează