SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

Celălalt Roger Federer » Mai există o persoană cu același nume și e tot elvețian!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Da, mai există un Roger Federer pe lângă cel încoronat de 18 ori campion de Mare Șlem. Este tot elvețian, are 47 de ani și este originar din Widnau.

Nu are însă legătură cu tenisul în afara faptului că îl admiră imens pe fostul lider mondial. "Este idolul meu. Și el și-a început cariera de mic și nu a renunțat niciodată. Mereu încearcă să fie tot mai bun", spune Federer din Widnau, care e artist.

În garajul său, primul lucru care atrage atenția este un portret al tenismanului, realizat în oțel, printr-o tehnică specială.

"Mi-a luat 40 de ore", spune celălalt Roger. El ar vrea să-l pună la vânzare prin Fundația Roger Federer, iar banii obținuți să fie folosiți în scop caritabil.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează