SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE - ŢIRIAC TROPHY

Chardy învins categoric de Starace la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Jeremy Chardy părăseşte din nou BRD Năstase-Ţiriac Trophy din primul tur
Jeremy Chardy părăseşte din nou BRD Năstase-Ţiriac Trophy din primul tur

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 16:09

Jeremy Chardy n-a avut nici o reacţie în faţa lui Potito Starace, fiind învins în primul tur la BRD Năstase Ţiriac-Trophy, scor 3-6 0-6.

Favoritul numărul 9 nu se simte în largul lui la Bucureşti. Pentru a treia oară în patru participări Chardy părăseşte Romanian Open în primul tur.

Potito a ştiut să profite de perioada slabă a lui Chardy, care a prins o zi catastrofală pe Arena Centrală. Italianul a jucat de unul singur astăzi, profitînd şi de mingile făcute cadou de francez.

Un scurt istoric a avut doar primul set, cînd Chardy s-a mai zbătut ceva. Degeaba însă, pentru că Starace nu poate rata un bilet oferit gratis pentru turul doi. Un singur break a făcut diferenţa, dar dezechilibrul dintre cei doi era clar.

Setul doi s-a jucat doar pentru statistică, pentru că francezul a făcut figuraţie. Cu numai opt puncte pierdute, Starace s-a impus cu un 6-0 previzibil.

Potito Starace merge în turul doi unde-l va întîlni pe învingătorul dintre Lukas Lacko şi un jucător venit din calificări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Aprilie 2012, 16:19

L-am vazut acum cativa ani la Stuttgart, cand l-a batut pe Hanescu in finala. Mi s-a parut un jucator solid, care se tine scai de adversar. Dealtfel si atunci dupa primul set si jumatate eram convins ca Victor va castiga. Revenirea lui Chardy a fost insa mortala. Cine stie ce s-a intamplat azi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează