SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

CIFRELE MECIULUI. Procent uriaș al Simonei Halep la un capitol! Cum a reușit Johanna Konta să se impună

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 22:08

Johanna Konta a reușit un potop de mingi câștigătoare în meciul câștigat împotriva Simonei Halep, pe Terenul Central de la Wimbledon, scor scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6.

Prima jucătoare britanică prezentă într-o semifinală la Wimbledon după 39 de ani s-a folosit de serviciul ei impresionant, în top 5 WTA conform unei analize GSP.RO, însă Simona Halep a respins INCREDIBIL! Cifrele partidei arată că jucătoarea noastră a returnat 81% din serviciile adversarei, un procent uriaș pentru un meci disputat pe cea mai rapidă suprafață din circuit.

Totuși, deși Simona a pus în teren mai multe mingi la retur ca Johanna, jucătoarea noastră a câștigat mai puține puncte, ceea ce arată că a jucat mult mai conservator.

Konta a căutat în permanență lovitura decisivă, dovadă numărul mare de lovituri câștigătoare, 48, dar și de greșeli neforțate, 26. În schimb, Simona a avut doar două mingi de break, fructificând una singură, în primul set, la 3-0.

Iată cum arată cifrele:

  • Johanna Konta: 3 ași, 3 duble-greșeli, 68% puncte câștigate cu primul serviciu, 69% retururi în teren, 2/8 mingi de break câștigate, 1/2 puncte de break salvate, 48 de mingi câștigătoare, 26 de erori neforțate;

  • Simona Halep: 4 ași, 3 duble-greșeli, 66% puncte câștigate cu primul serviciu, 81% retururi în teren, 1/2 puncte câștigate, 6/8 minge de break salvate, 26 de mingi câștigătoare, 9 erori neforțate.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează