SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS / CUPA DAVIS / ROMANIA-FRANŢA 0-5

Cine a plătit cazarea?

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Omul de afaceri Aurel Munteanu susţine că i-a găzduit gratis pe sportivi, dar în decontul federaţiei e prevăzută suma de 18.900 de euro la acest capitol

Pentru întîlnirea România-Franţa, cele două echipe au fost cazate la hotelul "Împăratul romanilor", proprietate a lui Aurel Munteanu. Fost fotbalist la Sportul Studenţesc în anii '80, actualmente om de afaceri şi apropiat al FR Tenis. Francezii şi-au achitat cheltuielile de cazare, întreaga lor deplasare la Sibiu costînd în jur de 34.000 de euro.

În decontul federaţiei, pentru cazare echipă şi oficiali e prevăzută suma de 18.900 de euro. Totuşi, Munteanu a declarat în Libertatea că "i-am primit gratis pe sportivi la hotelul meu". Dacă a fost aşa, ce se întîmplă cu banii solicitaţi de FRT tocmai pentru cazare?

Munteanu spune că a făcut şi reparaţii la sală pe banii proprii. Declaraţiile oficialilor de la Consiliul Judeţean Sibiu susţin însă că reamenajarea Sălii Transilvania s-a făcut din suma de 28.000 de euro alocată special în acest scop, chiar dacă pentru executarea lucrărilor au fost angajate şi firme ale lui Aurel Munteanu.

100 de antrenori? Nici jumătate!
Oficialii federali au inclus în cheltuielile de cazare, masă şi transport şi un număr de 100 de antrenori veniţi din toată ţara pentru a asista la întîlnirea România-Franţa. Chiar dacă veneau toţi, aceştia urmau să fie găzduiţi de diverse pensiuni din Sibiu, şi chiar la Alba Iulia, avînd autobuze care-i să-i aducă zilnic la meciuri. În realitate însă, au sosit doar 40 antrenori din ţară în loc de 100. Diferenţa de cheltuieli ar trebui, în mod normal, returnată la buget.

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (1)
 •  11 Februarie 2008, 13:45

La cat se fura , e o nimica toata ! Ieftinache !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează