SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Ciprian Porumb şi Sever Dron în locul lui Andrei Pavel şi al Irinei Spîrlea

Ciprian Porumb l-a înlocuit pe Andrei Pavel la echipa de Cupa Davis a României (Foto: ftr.ro)
Ciprian Porumb l-a înlocuit pe Andrei Pavel la echipa de Cupa Davis a României (Foto: ftr.ro)

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 13:23

Porumb va fi căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Davis, iar Sever Dron este al echipei de Fed Cup.

Ciprian Porumb este noul căpitan nejucător al echipei României de Cupa Davis, iar Sever Dron este al echipei de Fed Cup, a anunţat, vineri, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.

"În urma şedinţei Comitetului Director al FRT, de joi, s-a decis ca Ciprian Porumb să fie noul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, iar Sever Dron se va ocupa de echipa de Fed Cup. Ciprian Porumb, care este membru în Comitetul Director, s-a abţinut de la vot pentru că nu se putea vota singur, în timp ce Dron a fost ales în unanimitate de voturi", a declarat Ruxandra Dragomir, care a participat, vineri, la al doilea eveniment din cadrul campaniei "Tenis 10" iniţiate de FRT, desfăşurat la Şcoala Generală Nr. 45 din Bucureşti.

Comitetul Director al Federaţiei Române de Tenis hotărîse pe 20 octombrie ca posturile de căpitan al echipei de Cupa Davis, deţinut de Andrei Pavel, şi cel de căpitan al echipei de Fed Cup, care a fost ocupat de Irina Spârlea, să devină vacante.

Citeşte AICI mai multe despre plecarea lui Andrei Pavel şi a Irinei Spîrlea de la echipa României de Cupa Davis!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
nutifanroger
nutifanroger  •  19 Noiembrie 2011, 18:04

vai de capul nostru, zicea ca vrea pe cineva care sa urmareasca jucatorii tot anul, nu doar 7 zile inaintea unei intalniri, dl.porumb asa va face? si mai ziceam la un alt comentariu mai demult ca poate il pune pe sever dron, uite ca am avut dreptate, doar ca l-a pus la fete! cat de idiot trebuie sa fii ca sa faci alegerea asta? pe mine m-a pierdut din tribune, asta e sigur, pentru ca oricum echipa era varza, acum mai avem si un capitan nejucator tot varza (auzi cica a jucat cinci meciuri pentru romania!!!pai andrei cate jucase, vreo trei, cumva?) doamne, femeia asta e si proasta si dusmanoasa! oricum se spune ca semeni vant ,culegi furtuna ,

neko00
neko00  •  18 Noiembrie 2011, 17:55

Nu comentez nimic despre performantele sale ca jucator pentru ca este irelevant, insa acest Porumb are un club de tenis care nu a dat pana acum niciun talent vizibil, asta ma face sa cred ca este o alegere idioata de la un presedinte idiot. Normal, prietenii pe primul loc, Pavel nu avea treaba cu Dragomir, oricum, ii urez domnului Porumb succes in distrugerea echipei de Cupa Davis, care oricum era daramata, poate il baga si pe fiul sau in echipa, ca sa nu se spuna ca nu exista pile.

mvd_joker
mvd_joker  •  18 Noiembrie 2011, 14:11

in porumb va ajunge si tenisul nostru masculin...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează