SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

CLASAMENT WTA // Naomi Osaka, eliminată surprinzător de la Birmingham » Barty are drum liber spre locul 1 WTA

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 17:58

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Yulia Putintseva (24 de ani, 43 WTA), scor 2-6, 3-6, în optimile de finală de la Birmingham și poate pierde poziția de lider.

Naomi Osaka a clacat în fața presiunii puse de australianca Ashleigh Barty (2 WTA). În meciul cu Putintseva, serviciul lui Osaka a fost la cote extrem de joase. Japoneza a terminat partida cu 51 % puncte câștigate pe primul serviciu și doar 24 % puncte câștigate pe al doilea serviciu. Jucătoarea din Kazahstan a practicat un joc sigur, a așteptat erorile lui Naomi și a închis partida într-o oră și nouă minute, scor 2-6, 3-6.

Ashleigh Barty nu a avut nicio problemă în meciul de astăzi cu Jennifer Brady (66 WTA). Campioana de la Roland Garros și-a continuat seria impresionantă cu o victorie 6-3, 6-1, și depinde doar de ea pentru obținerea poziției de lider mondial. 

În sferturile de finală va juca cu învingătoarea din meciul Qiang Wang (15 WTA) - Venus Williams (55 WTA).

Pentru a o depăși pe Osaka, Barty trebuie să câștige competiția de la Birmingham. Practic, e la doar trei meciuri de locul 1.

6.540 de punctear acumula Barty dacă s-ar impune la Birmingham. Osaka are în acest moment 6.377

Vezi și:

VIDEO + FOTO Simona Halep, primul antrenament pe iarbă la Eastbourne + moment de exuberanță: a dansat «Macarena» în vestiar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  21 Iunie 2019, 12:47

Naomi se arata a fi un eveniment ... sezonier ! Pacat. O credeam ca e o tipa cu educatie japoneza si mentalitate americana. Se vede treaba ca m-am inselat.

bazinga
bazinga  •  20 Iunie 2019, 22:06
Postat de valyomanyd pe 20 Iunie 2019, 20:17

Daca nu era Simona acum erai la Rin si te certai cu Negoita..:)))

Bai,tu esti rau tras cu cheia,zau asa!N-am nicio treaba cu DINAMO,urasc toate echipele de fotbal bucurestene!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Iunie 2019, 20:23

Barty este in prezent destul de clar cea mai buna jucatoare din circuit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează