SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Clasamentul WTA e bulversat » Barty a fost eliminată și poate pierde azi locul 1, iar Halep poate cădea de pe locul 4

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 13:51

Clasamentul WTA poate fi bulversat după doar trei zile de competiție la Rogers Cup. Liderul mondial va fi cel mai probabil schimbat, iar Simona Halep (27 de ani) riscă să piardă locul 4.

  • Simona Halep debutează astăzi pe tabloul de simplu împotriva americancei Jennifer Brady (24 de ani, 76 WTA). Partida e liveTEXT AICI și în direct la TV pe Digi Sport 2.

Australianca Ashleigh Barty (23 de ani, 1 WTA) a fost eliminată în turul secund de americanca Sofia Kenin (20 de ani, 29 WTA), scor 7-6(5), 3-6, 4-6 și e la un singur meci de pierderea poziției de lider.

Naomi Osaka (2 WTA) trebuie doar să o învingă pe nemțoaica Tatjana Maria (74 WTA) pentru a-și redobândi fotoliul de lider. Locul 1 mondial e râvnit și de Karolina Pliskova.

Simona Halep poate pierde locul 4

Simona Halep are nevoie neapărată de victorie astăzi, în fața americancei Jennifer Brady. Kiki Bertens, jucătoarea din spatele româncei, nu a avut nicio problemă cu Francesca di Lorenzo, scor 6-2, 6-1, și a pus presiune pe Halep.

Pentru a-și păstra locul 4 mondial, Simona trebuie să obțină cel puțin același rezultat în turneu cu jucătoarea din Olanda.

Pe Halep o poate întrece și Elina Svitolina (7 WTA). Pentru asta e nevoie ca ucraineanca să câștige turneul, iar Simona să nu atingă faza optimilor de finală.

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA ROGERS CUP // VIDEO Adolescenta Leylah Fernandez i-a făcut pe toți să râdă la conferință: „Nuu, nu ești bătrână!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1093681493975751
Radu Georgescu  •  07 August 2019, 17:22

Bai baieti (aici ma refer la anonimii care au postat, sfertodoct, pe gsp, conditiile in care Simona ar putea deveni un anonim ca cei de la teleormanul sau oltul de unde probabil ca proveniti voii... Pentru ca nu avem nimic mai bun decat aceasta fata, voi chiar nu puteti sa intelegeti ca ar fi mai frumos sa o sustinem pe Simona?

sexilian
sexilian  •  07 August 2019, 17:20

tot ziaristi,tot ziaristi..............

infos
infos  •  07 August 2019, 16:46

Numai in Romania se agita astia din presa precum un stup de viespi la orice chestii carora altii nici nu le acorda o asa mare importanta. e normal sa se schimbe lucrurile si pozitiile pentru ca de asata e competitie sportiva si nu smenuiala precum fotbalul in epoca de aur in care doar 2, 3 echipe aveau voie sa castige campionatul cu ordin de la partid.:-)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează