SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Unul dintre străinii rămași în prima ligă a Rusiei, interviu șocant: „Putin e iubit în Europa. Oamenii apreciază modul în care conduce țara”

Clinton Njie, în posesia balonului / FOTO: Imago-Images
Clinton Njie, în posesia balonului / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 10:36 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 10:52

Internaționalul camerunez Clinton N'Jie (28 de ani) a rămas în Rusia, la Dinamo Moscova, și a oferit un interviu șocant, în care vorbește la superlativ despre Vladimir Putin.

Mulți fotbaliști străini au preferat să plece din Rusia, urmare a războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. N'Jie nu se numără printre ei.

Fostul număr 20 mondial a criticat invazia ordonată de Putin și se teme să revină în Rusia: „Asta se întâmplă când protestezi. Am plâns zile întregi”
Război în Ucraina
Fostul număr 20 mondial a criticat invazia ordonată de Putin și se teme să revină în Rusia: „Asta se întâmplă când protestezi. Am plâns zile întregi”

Internaționalul camerunez, cumpărat în 2019 de Dinamo Moscova, vorbește în termeni laudativi despre capitala Moscova și sugerează că Putin este văzut ca un erou în Africa și Europa.

Clinton N'Jie: „Putin e foarte apreciat în Europa”

„Sunt multe stereotipuri despre Rusia, idei greșite despre țară. Eu încerc mereu să transmit gândurile mele bune. Rusia reprezintă unul dintre cele mai frumoase teritorii din lume, iar Moscova unul dintre cele mai frumoase orașe. 

În Camerun și în Europa, unde am jucat eu, Putin este foarte apreciat. Oamenilor le place modul în care conduce țara”, a spus Clinton N'Jie, potrivit rușilor de la Sport24.

Clinton N'Jie este o extremă rapidă, tehnică, din Camerun. Are 42 de apariții și 10 goluri în tricoul primei reprezentative. A fost descoperit de Lyon, iar în 2012 a făcut pasul spre Tottenham. A mai evoluat și pentru Marseille, înainte să ajungă în Rusia, la Dinamo Moscova.

Sunt în Rusia de ceva timp, am încercat să învăț câteva cuvinte. Dar limba e foarte dificilă. Poate acum o să îmi caut un profesor, e un moment potrivit.

- Clinton N'Jie

VIDEO Hagi, discurs emoționant despre evenimentele din Ucraina: „Vrem doar să trăim”

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina: 

Vasili Hamutovski a fost dat afară, după ce a protestat împotriva președintelui: „Nu cred că mai pot să lucrez acolo”

Sportivul ucrainean care și-a lăsat familia și a mers la război, considerat trădător de soție: „Sper să mă ierte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
118678163542371
Dan Dumitrescu  •  08 Aprilie 2022, 16:44

Ucrainizarea forțată a atins cote inimaginabile. Libertatea de opinie, atât de des clamată de corifeii democrației este pe ducă. Azi cine nu e cu Ucraina este dușman și trebuie " nimicit". Putem avea argumente și opinii diferite dar asta nu ne face inamici. Când americanii făceau prăpăd în Afganistan, Irak, Libia, Siria, Serbia, s.a., mucles! Toată presa care azi se isterizează atunci tăcea complice cu agresorii. Măsura domnilor, măsura! Cum ziceau strămoșii noștri, "est modus in rebus".

befree
befree  •  08 Aprilie 2022, 14:24

Moscova e oras frumos. ''Urati'' sunt indivizii care il locuiesc!

grro
grro  •  08 Aprilie 2022, 14:03
Postat de robertino2 pe 08 Aprilie 2022, 12:30

Moscova chiar este un oras foarte frumos. Rusii aveau un nivel de trai bun. Dictatura, dar traiau bine, asta e adevarul. In Dubai e democratie?

În Moscova poate trăiau bine, dar în restul țării, numai beție în sărăcie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează