SPORTURI  »  TENIS  »  TWITTER

Serena Williams, replică pentru Roger Federer: „Nu trebuia dezvăluit asta!”

Serena Williams și Roger Federer sunt două dintre cele mai mari personalități ale tenisului
Serena Williams și Roger Federer sunt două dintre cele mai mari personalități ale tenisului

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 09:05

Roger Federer (38 de ani, 4 ATP) a propus o schimbare majoră în lumea tenisului: fuziunea celor două foruri care conduc tenisul feminin și cel masculin: WTA și ATP. Serena Williams (38, 9 WTA) consideră că aceasta idee era confidențială și nu trebuia făcută publică.

„De fapt, această informație era confidențială și nu trebuia dezvăluită”, a scris Serena pe Twitter. Ulterior, jucătoarea cu 73 de trofee în palmares și-a șters mesajul. 

Serena Williams, replică pentru Roger Federer: „Nu trebuia dezvăluit asta!”

Simona Halep și Rafael Nadal susțin viziunea lui Federer

Postările lui Federer au atras un val de entuziasm, atât din partea fanilor, cât și din partea unor alte nume importante ale tenisului. La întrebarea „Sunt singurul care consideră că acum este timpul potrivit pentru tenisul feminin și cel masculin să se unească?”, elvețianul a primit răspunsuri rapid.

„Nu ești singurul”, i-a răspuns Simona Halep. Și Rafael Nadal a susținut punctul de vedere al lui Federer: „Sunt complet de acord, ar fi minunat să ieșim din această criză globală cu fuziunea tenisului masculin și al celui feminin într-un singur for”.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din tenis:

Australian Open are mai multe scenarii pregătite pentru desfășurarea competiției în ianuarie 2021. Se ia în considerare chiar și anularea!

Andy Murray cere micșorarea premiilor la turneele de Mare Șlem! Ce propune britanicul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează