SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Confruntarea uriașilor în prima semifinală de la Wimbledon » Au reușit împreună 284 de ași tot turneul

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2018 09:48

Kevin Anderson, 8 ATP, și John Isner, 10 ATP, luptă azi, de la ora 15:00, pentru glorie târzie pe iarba londoneză, în prima semifinală masculină de la Wimbledon. 

Cealaltă semifinală masculină se dispută între doi jucători cam din aceeași generație cu Nadal și Djokovici, dar care abia acum își ating cele mai bune performanțe.

Kevin Anderson, 32 de ani, învingătorul din "sferturi" al lui Federer, disputa anul trecut finala de la US Open, iar acum e într-o nouă semifinală, la Wimbledon. Adversarul său de azi, John Isner, 33 de ani, în schimb, e pentru prima dată în carieră între primii 4 la un turneu de Mare Șlem. Pentru a ajunge aici, l-a depășit în patru seturi pe Milos Raonic, la capătul unui meci în care s-au numărat 58 de ași în total.

Kevin, 2,03 metri, și John, 2,08 metri, sunt cunoștințe vechi. În circuit s-au înfruntat de 11 ori, americanul conducând cu 8-3, însă se știu de mult mai multă vreme.

"Am jucat unul contra celuilalt pe când eram în colegiu de vreo trei-patru-cinci ori probabil. Sunt vreo 14 ani de când ne tot duelăm pentru că el a plecat de la Illinois când am plecat și eu de la Georgia. E o lumină bună care se proiectează asupra tenisului de colegiu, indiferent cine câștigă, unul dintre noi va fi în finală la Wimbledon. Amândoi am avut un drum puțin diferit de al celorlalți jucători", a detaliat Isner în conferința de presă.

123 de așia reușit Anderson în partidele anterioare, cei mai mulți, 34, în turul 2, contra lui Andreas Seppi

161 de ași
sunt în contul lui Isner la acest Wimbledon, el marcând 64 în turul 2, cu Ruben Bemelmans

Citește și: Rafael Nadal - Novak Djokivici, episodul 52 » Duel de cinci stele cu o miză URIAȘĂ în semifinale la Wimbledon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează