SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Corespondență de la Londra » Trebuia redisputat punctul de la minge de meci? Simona Halep a fost derutată de un țipăt din tribună și a trimis mingea în fileu

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2017 21:27

Mingea de meci fructificată de Johanna Konta în sfertul de finală cu Simona Halep are o poveste ciudată.

  • Simona Halep (locul 2 WTA) a pierdut meciul din ”sferturi” de la Wimbledon, în fața britanicei Johannei Konta, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6.

Konta a returnat o minge trimisă adânc de Simona, iar jucătoarea noastră părea că are tot terenul deschis pentru a continua punctul. În momentul în care Simona s-a pus pe lovitură, un spectator a țipat din toți rărunchii. Halep a părut derutată de țipăt, s-a blocat și a trimis mingea în fileu.

Simona s-a uitat la arbitrul Kader Nouni, sperând că acesta va dicta reluarea punctului. Mai multe voci avizate, precum Nick McCarvel, au scris pe diferite rețele de socializare că arbitrul ar fi trebui să decidă rejucarea.

Trebuia rejucată mingea de meci?

DA
NU

A pățit-o și Rafael Nadal

În 2015, în turul doi de la Australian Open, un moment asemănător s-a întâmplat și la meciul dintre Nadal și Smyczek. Un fan a țipat chiar în momentul în care ibericul se pregătea să servească și a ratat complet execuția.

Punctul s-a repetat, dar doar după ce Smyczek i-a cerut asta arbitrului, iar Nadal să beneficieze tot de primul serviciu. Momentul, la fel ca și cel de la meciul Simonei, a avut loc în finalul unui meci echilibrat, 2-2 la seturi și 6-5 și 30-0 în decisiv pentru Nadal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  13 Iulie 2017, 22:24

DIN PACATE SIOMA E PERDANTA DE SERVICIU !!

tihi
tihi  •  13 Iulie 2017, 19:57

Halep nu are ce sa caute intr-o finala de grand slam. Acolo ajung jucatoarele mari : Navratilova,Steffi Graf,Serena W,Chris Evert,Helen Wills,Margaret Court si apropiatii de ele : Sarapova,Justin Hennen,Szeles Monika,Martina Hingis,Venus W...etc.. Nu inseamna nimic locul ocupat in WTA,daca nu ai castigat un turneu serios ! Halep este o jucatoare mediocra,de locul 10-20. Nu stiu tipatul a fost mai grav,sau atacul suburban al lui Ilie Nastase impotriva Johannei Konta la Constatnta,cand Johanna a jucat tot meciul plangand! Uitam repede ce am facut Johannei la noi in tara. Johanna a castigat pe merit,Halep nu poate mai mult !

108912349602495
Trevor Trevor  •  13 Iulie 2017, 19:53

asa suntem noi romanii , orice si oricine altcineva este vinovat pt un esec numai noi nu (un tipat, terenul, vremea , un tramvai, universul, ...etc), de asta nu avansam si nu realizam nimic.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează