SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Corespondență de la Madrid » După victoria cu McHale, Begu a vorbit despre o posibilă confruntare cu Halep în "sferturile" turneului

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2016 16:18

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid, după ce a trecut în trei seturi, 6-7, 6-4, 6-4, de jucătoarea americană Christina McHale.

Begu a prefațat și o eventuală confruntare cu Simona Halep în "sferturi", în cazul în care ocupanta locului 7 WTA va trece de Timea Bacsinszky. 

"Este mereu greu să joci peste două ore. Am început un pic mai lent, am pierdut foarte mult teren și ea a controlat jocul. Chiar și în situația aceasta, am avut minge de set.

Am fost un pic dezamăgită la începutul setului doi, când s-a făcut 2-0 pentru ea, și m-am gândit că trebuie să dau drumul la joc, să conduc eu, să n-o las pe ea să-și facă tactica. Și mi-a ieșit și de data aceasta.

Dacă va fi un sfert de finală cu Simona, cu atât mai bine, înseamnă că o româncă va fi în semifinale", a declarat Begu după meci.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1100687309953900
Vulpita Alexandra  •  04 Mai 2016, 20:52

begu dupa 2 ore joaca perfect tenis...ii obosita si nu mai gandeste. Ar trebui sa alerge vreo 15km inainte de fiecare meci :)

sakamoto
sakamoto  •  04 Mai 2016, 20:29

Ce jucatoare au ramas in cursa, pt cistigarea trofeului la Madrid? Aceasta ar trebui sa informeze lumea, ziaristii, nu sa debiteze tot felul de banalitati.

857384477739352
Valentina Petraru  •  04 Mai 2016, 17:39

Cind unul ca Banciu isi permite sa o faca "*** proasta" pe o valoare nationala ca Halep,si cind mai sunt 4-5 romance care in astfel de turnee de sport se afla pe asemenea locuri,oare ce-ar fi sa fim in toate astfel clasati.Jos palaria. Apropo domnule Banciu, d-stra cam pe ce loc va clasati in domeniul dvs?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează