SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Corespondență de la Madrid » EXCLUSIV Prima reacție a Irinei Begu după calificarea în sferturi: ”N-am nimic de pierdut cu Kvitova”

Irina Begu Foto: Alex Nicodim
Irina Begu Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2015 15:52

Irina Begu s-a calificat astăzi în faza sferturilor la Real Madrid, după ce a trecut de Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

”A fost dificil, dar știam la ce să mă aștept, ea variază mult jocul, încearcă să te scoată din ritm. Eu mi-am urmat tactica, am știut ce trebuie să joc și nu mi-am pierdut concentrarea.

Eram pregătită și pentru felul ei de a reacționa. Mereu face așa, vociferează, se ceartă, încearcă să-și șicaneze adversarele. Tot timpul a avut ceva de reclamat, dar poate că arbitra trebuia să fie mai fermă, să nu-i permită. Am rămas însă liniștită și mi-am văzut de jocul meu”, a spus Irina Begu.

În sferturi, românca va evolua împotriva Petrei Kvitova: ”N-am nimic de pierdut. Voi încerca din nou să-mi fac jocul, fără presiune”.

”Încă nu realizez ce înseamnă că sînt în sferturi la un turneu așa de mare. Îmi trebuie puțin timp să pun lucrurile cap la cap. Dar sînt foarte bucuroasă, asta e sigur!”
Irina Begu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gabrielaj
gabrielaj  •  06 Mai 2015, 23:45

irinuca cum nu ai nimic de pierdut sunt puncte bune in clasament si bani in joc trebuie sa o mananci pe petra cu tot cu fulgi hai pune-te pe treaba si treci in semifinale.succes !!!!!!!!!!!

idi53
idi53  •  06 Mai 2015, 22:12

FELICITARI IRINA !Cred ca POTI s-o invingi pe Kvitova!

920930717928342
Daniel Duhalm  •  06 Mai 2015, 20:47

Succesul depinde numai de ea , tenis stie, ...stie ce joaca Kvitova , stie ca poate fi batuta , dar trebuie sa stie ca cel mai mare adversar al ei ...e ea insasi....cu rabdare si calm poate trece de Kvitova ....dar dupa aia ...chiar nu mai are nimik de pierdut...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează