SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondență de la Madrid » Florin Mergea e în sferturi la dublu: "Nu facem scheme dinainte"

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2015 00:00

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat ieri în "sferturile" de dublu de la Madrid, după o oră și 13 minute și 6-4, 4-6, 10-5 contra favoriților 8, francezii Nicolas Mahut și Edouard Roger-Vasselin.

"E din ce în ce mai bine", a spus românul, referindu-se la parteneriatul său cu Bopanna. "Nivelul crește și avem potențial de mult mai mult. Ne lipsește puțin, să fim mai atenți, mai adunați în unele momente. Așa cum am fost în supertie-break, de exemplu".

Florin spune că se înțelege foarte bine cu Rohan, "e jucătorul de la care am ce învăța, are 5 ani în plus de experiență de top față de mine. Citește foarte bine jocul, ne anticipăm unul pe altul. Este primul partener cu care nu trebuie să fac scheme înainte de meciuri, ne adaptăm în funcție de cursul jocului", a explicat românul, actualmente numărul 19 ATP.

"Ne-am dorit de mult să jucăm împreună, nu s-a putut, dar acum facem tot ce trebuie ca să progresăm".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează