SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondență de la Madrid » În nici un ceas » Calificare rapidă în semifinale pentru Florin Mergea și Rohan Bopanna

Florin Mergea și Rohan Bopanna într-un moment de bucurie
Florin Mergea și Rohan Bopanna într-un moment de bucurie

Articol de , - Publicat sambata, 09 mai 2015 00:00

Florin Mergea și Rohan Bopanna sînt în semifinalele de dublu de la Madrid, după ce i-au învins ieri cu 6-3, 6-2 pe Juan Sebastian Cabal și Adrian Mannarino.

"Ne pregătiserăm pentru frații Bryan, dar am avut alți adversari", recunoștea, zîmbind, Mergea, după victoria expeditivă de ieri. Doar 50 de minute a durat meciul contra celor care îi învinseseră pe Bolelli și Fognini, campionii de la Melbourne, și pe gemenii lideri mondiali.

Românul spunea că aceste perechi, care nu joacă împreună în mod regulat, sînt cele mai periculoase. "Nu știi la ce să te aștepți de la ei, cum vor juca. Însă după rezultatele de săptămîna aceasta... Oricum, pentru noi a fost meciul cel mai bun de pînă acum. Ne obișnuim tot mai mult împreună și cu cît vom face mai puține greșeli, va fi și mai bine. Rohan a fost mai constant, acum am simțit și eu că, în fine, m-am acomodat cu condițiile de aici. Așteptăm următorul meu cu senzația că de noi depinde să învingem și cele mai bune perechi din lume", a conchis el.

Acomodarea e legată de altitudine, Florin lovind tare, mingea zboară mai mult aici și se pierde un pic controlul.

"Am avut cîteva meciuri bune, e tot mai bine, abia jucăm de o lună și ceva împreună", a spus și Bopanna. "Ne concentrăm pe jocul nostru, să devenim o echipă puternică".

În semifinale îi vor întîlni pe Marcel Granollers și Marc Lopez, care erau conduși cu 6-2, 1-0 cînd Vasek Pospisil s-a accidentat rău la gleznă, el și Jack Sock abandonînd.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
i_balan
i_balan  •  09 Mai 2015, 18:39

Inca n-ati aflat ca s-au calificat in finala? Dar mai importanti sunt pustii de pe banca de rezerve a Chiajnei...

blacksun_14
blacksun_14  •  09 Mai 2015, 13:18

bine ca nu s-a accidentat sock.Nu de alta, dar americanul de 22 de ani promite la simplu anul asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close