SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Corespondență de la Madrid // Simona Halep dezvăluie secretul victoriilor: "M-am uitat împreună cu Darren aici, la teren, pe laptop"

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 18:28

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a disecat victoria din turul secund de la Madrid, scor 6-0, 6-3, împotriva lui Elise Mertens (22 de ani, 16 WTA).

  • Luminița Paul, specialistul în tenis al Gazetei Sporturilor, este la Madrid și va transmite cele mai importante informații despre româncele care participă la competiția din Spania.

"Am știut că s-a retras din proba de dublu, dar cred că a făcut-o fiindcă era obosită. Venea după două turnee câștigate și cu siguranță dublul nu prea mai conta. Nu m-am gândit niciun moment că ar putea avea ceva sau că are ceva, că asta i-ar afecta jocul. Știam că este foarte solidă, o jucătoare puternică, capabilă de orice. Am luat meciul în serios și mi-am văzut de treaba mea.

Nu o urmărisem deloc înainte. Cu o zi înainte de meci m-am uitat împreună cu Darren aici, la teren, pe laptop, la meciul ei din primul tur. Știam că joacă foarte aproape de linie și că este foarte agresivă, dă în toate mingile. Am știut că trebuie să dau mai lung, să o fac să alerge și să nu-i dau timp. Așa am început meciul, am jucat rapid, am servit bine, returul m-a ajutat mult să încep bine punctele pe serviciul ei, de aceea mi-a mers cam tot după. Mi-a fost ușor să deschid terenul.

Fiecare meci e greu, nu contează scorul, ci cum se desfășoară game-urile, au fost unele strânse. Încerc doar să fiu atentă pe ceea ce am de jucat, scorul nu contează. Poate să fie 6-0 sau 7-6, când câștigi nu mai contează", a declarat Halep pentru GSP.ro.

Turneul favorit

Simona Halep, campioana ultimelor două ediții de la Madrid, face încă o declarație de dragoste pentru zgura spaniolă.

"Mă simt bine aici. Nu știu cum să explic, mă simt și relaxată, dar și concentrată, e un mix plăcut, am încredere, am jucat bine la turneul acesta. Am meciuri multe câștigate, rezultate bune. Când merg pe teren, simt că sunt capabilă să joc cel mai bun tenis al meu și sunt concentrată doar pe treaba asta, nu mă mai gândesc la rezultat. Indiferent ce o să se întâmple, pentru mine acest turneu va rămâne special", a precizat Halep pentru GSP.ro.

Vezi și: VIDEO+FOTO Simona își ia viteză! Halep a învins-o categoric pe Elise Mertens, în turul 2 la Madrid » Cele mai tari schimburi din meci + următoarea adversară

Simona Halep, pusă pe glume după victoria cu Elise Mertens: " Va fi un start excelent în carieră" :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
tardelli
tardelli  •  09 Mai 2018, 00:30

Simona in urma cu vreo 4 ani spunea ca nu o intereseaza jocul adversarei..,ci doar sa-si faca ea jocul.Intre timp s-a lamurit si ea ca analizarea adversarului e obligatorie in tenisul de top.

catalynn4
catalynn4  •  08 Mai 2018, 20:28

Si cam ce era sa faca Simonel daca Elise era suferinda?! Sa o lase sa ia macar un game in primul set?! A fost cat se poate de gratioasa in al doilea, nu a batut-o la zero ca pe Sevastova la Bucuresti la finala din 2016! :-)))

148819492603833
Masa Lunoor  •  08 Mai 2018, 20:26

uite bai GSP poză aicea : tennis.com/player/687/simona-halep/.....*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează