SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Corespondenţă de la Paris » A făcut meciul perfect » Simona Halep e mulţumită de jocul practicat în meciul cu Svetlana Kuzneţova

Kuznețova nu a prea rezistat în fața ritmului impus de Halep
Kuznețova nu a prea rezistat în fața ritmului impus de Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 00:17

După victoria clară în faţa Svetlanei Kuzneţova, Simona a explicat că s-a simţit foarte bine, deşi a jucat pentru prima dată pe Arena "Suzanne Lenglen".

"Mă aşteptam la un meci greu, poate că pentru ea nu a fost cea mai bună zi, dar pentru mine sigur a fost", a spus aseară Halep la conferinţa de presă. "Într-un fel, am făcut meciul perfect. Am jucat cu adevărat bine, mi-am făcut jocul. Am fost foarte agresivă şi a am lovit mingea repede. Acesta este stilul meu".

Ziarista Courtney Nguyen de la Sports Illustrated i-a spus Simonei că nimeni dintre jucătoare nu reşeşte să explice atît de bine tactica aşa cum o face ea. "Da? Mă bucur!".

Rugată să-şi detalieze tactica, Halep a făcut-o scurt şi clar: "Îmi place să joc repede, să deschid terenul, să-mi deschid unghiurile. Să stau foarte aproape de linia din spate a terenului. Încerc să dau mai tare cu serviciul, dar e greu pentru că nu sînt foarte înaltă. Caut, mai degrabă, procentajul, să fie cam 75 la sută pe durata unui meci".

Simona a spus că vede bine terenul şi jocul, dar că nu se uită la meciurile altor jucătoare. "Doar la ale mele. Cînd intru pe teren încerc doar să-mi execut jocul meu, cu mici variaţii în funcţie de adversară".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  05 Iunie 2014, 10:30

Simona:mare caracter, mult bun simt! Exemplu pt toti romanii. Romanii spuneau ca cea mai mare putere este aceea de a te stapini. Un mic cusur are totusi Simona:nu este elegant pt adversara, dupa ce a cistigat meciul, sa-si manifeste bucuria! Trebuie retinere, moderatie, respect pt adversara, si staful adversarei invinse. Entuziasmul, bucuria, trebuie sa si-l declanseze, Simona noastra, in compania stafului tehnic, a prietenilor, intr-un cadru intim. La nivelul inalt la care joaca Simona, este un standart de comportament aparte. Sobrietate, fara zimbete, retinere, atrag simpatia publicului-indispensabila- a ziaristilor, comentatorilor! Simona Halep nu este oricine:este o lady, o printesa!

masim
masim  •  05 Iunie 2014, 10:25

Simona esti minunata ! sper ca visul de a castiga turneul sa se indeplineasca in modul asta ne vei face si pe noi mai fericiti, in tara asta unde fericirea este numai pentru cei care-i fac nefericiti pe ceilalti BAFTA !

daniaania
daniaania  •  05 Iunie 2014, 09:58

Cu adevarat a jucat f f bine...Ii tinem pumnii la meciul urmator,se poate.Hai Simona!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close