SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Corespondență de la Roma, de la Marian Ursescu » O partidă ca o joacă

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 18:37

Simona Halep se bucură de o mare popularitate în turneul de la Foro Italico. Terenul 2, pe care a jucat disputa de dublu, a fost arhiplin.

Era ora 13 şi 25 de minute la Roma cînd Simona Halep şi partenera sa de dublu,  Francesca Schiavone, au intrat pe terenul 2 pentru disputa cu perechea Darija Jurak/Arantxa Parra Santonja (Cro/Spa).

Oamenii şi-au părăsit locurile pe terenurile din imediata apropiere, 1 şi 4, şi s-au instalat la meciul de pe 2. De umbră nu mai poate fi
vorba, oricît ai căuta. Soarele arde cu putere, iar cele 30 de grade se resimt din plin. Italieni şi români, deopotrivă, încep încurajările: "Hai, Simona! Hai, Francesca!" "Forza!".

Simona e îmbrăcată în roz, culoarea de primăvară. Nu a mai jucat niciodată alături de cîştigătoarea de la Roland Garros din 2010. Vorbesc însă tot timpul, se amuză. Românca la serviciu. Şi-l cîştigă, cu punctul decisiv. Adversarele îşi iau şi ele serviciul, apoi Halep şi Schiavone se desprind la 4-1. Cîştigă repede primul set cu 6-2. Setul doi curge în acelaşi ritm, cu Halep excelentă din spatele terenului, iar cu Schiavone regină la fileu. După fix o oră de joc, Halep încheie cu o dreaptă în lung de linie. A fost tot 6-2. Un meci ca o joacă, însă un bun antrenament.

După mai bine de o oră de la terminarea partidei, Simona vine la interviu (pe care îl puteți citi mîine, în Gazetă!). E surîzătoare, degajată. Pregătită să facă din nou un turneu mare în capitala Italiei, aşa cum s-a întîmplat acum doi ani, cînd a ajuns în semifinale.

Nu ratați miercuri, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, un interviu cu Simona Halep! Puteți răsfoi ziarul și în varianta online, pe platforma digitală, aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  13 Mai 2015, 06:54

boala incurabila mancatul.......

titelb
titelb  •  12 Mai 2015, 21:42
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Mai 2015, 19:11

...nu ne intereseaza interviul cu Halep ...

Cu Olguta ti-ar place?

gilie_rom
gilie_rom  •  12 Mai 2015, 20:01

"Simona Halep se bucură de o mare popularitate în turneul de la Foro Italico. Terenul 2, pe care a jucat disputa de dublu, a fost arhiplin." +simona+romanca gramada in articol .... TARE ,TARE , dar ati uitat sa spuneti ca turneul este la ROMA , adicatelea in ITALIA si pe teren a jucat ITALIANCA si cîştigătoarea de la Roland Garros - --- Francesca Schiavone ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează