SPORTURI  »  TENIS  »  PROMO

Corespondență din Madrid, de la Luminița Paul » Interviu-eveniment cu un fost lider mondial! » Ce spune despre Halep

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 01:12

Gazeta Sporturilor găzduiește în ediția de azi un interviu cu Dinara Safina, realizat de trimisul ziarului în Spania, la Madrid, Luminița Paul.

Rusoaica, fost lider mondial, de trei ori finalistă în turnee de Mare Șlem urmărește tot ce se întîmplă în tenis și face o previziune despre Simona Halep, despre care crede că e una dintre cele mai mari jucătoare ale momentului.

Safina a cîștigat 12 titluri în carieră, a disputat trei finale majore, dar la 25 de ani a trebuit să se oprească din cauza unei accidentări cronice la spate.

Rusoaica nu ocolește subiectele personale, vorbește despre relația cu fratele său, despre faptul că a fost lider mondial fără să fi cîștigat un titlu de Mare Șlem și despre multe altele.

Interviul integral poate fi citit din zori la chioșcuri, în ziarul tipărit,  sau pe platforma digitală a Gazetei.

Alte subiecte de azi pe care le găsești exclusiv în ediția tipărită:

- Mișcări ciudate la Steaua! Cum a ieșit Gigi din închisoare s-a ales praful: decizii neinspirate venite din tribune

- Pierderi importante după pierderea mărcii! Iată cifrele: Steaua merge pe minus lună de lună

- Ciobotariu dezvăluie cum l-a reinventat pe Zicu și cum l-a potolit pe N'Doye

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  06 Mai 2015, 16:34

Unii nu inteleg cit de slab este in general tenisul,atit la feminin cit si la masculin!In ambele cazuri,de obicei,ai locul 1 "arestat" de o Serena sau Novak si apoi maxim 2-3 jucatori sau jucatoare care pe o perioada de 7-8 ani se rotesc in clasament.Acest clasament WTA este oglinda fidela a realitatii si este considerat de tenismeni cel mai bun lucru facut in favoarea lor !Iar daca Simona a ajuns acolo sus si nu-si merita locul,trebuie sa realizam cit de bune sint celelalte jucatoare de la locul 3 in jos.In orice zi,oricine poate invinge pe oricine in tenis.Exemple sint cu carul,pina si Serena a pierdut cind nimeni nu se astepta!In schimb,cind Serena este in buna dispozitie,nu te mai poate salva nimeni.Tipa este din alta clasa.Urlatova,a doua jucatoare a lumii,are 2-15 cu Serena.

victor33
victor33  •  06 Mai 2015, 12:46
Postat de balauru48 pe 06 Mai 2015, 12:06

ii doresc lui Halep sa fie numarul 1 wta 10 ani de-acum inainte si sa castige 50 de grand slamuri(desi ma indoiesc ca va castiga macar 1). dar pentru mine nu mai exista ca sportiva. si din pacate foarte multi romani gandesc ca mine dupa ce ea a renuntat sa joace la fed cup pentru ca are nu stiu ce obligatii.

Ma bucur sincer ca nu mai exista ca sportiva pentru tine si pentru "multi romani". Invatati si voi ca unele lucruri vi se cuvin, altele. nu. De exemplu ca,in cazul tenisului, un meci in echipa nationala nu te poate propulsa la o echipa mai buna, cu un salariu mai bun si prima de instalare. Ca ajungi sus prin eforturi enorme, financiare, fizice, mentale, etc, ca nu are cine sa te inlocuiasca in caz ca nu esti in cea mai buna forma, ca antrenorul tau nu ia asupra lui presiunea rezultatului, ca tu esti si Gigi, si MM, si Argaseala, la un loc, pentru a-ti organiza competitia, si multe, multe, altele. Succes!

balauru48
balauru48  •  06 Mai 2015, 12:06
Postat de Florin Radulescu pe 05 Mai 2015, 22:20

e imposibil sa ajungi cu noroc in top 10,trebuie sa castigi meciuri si turnee.si spre disperarea voastra,a haterilor,va sta acolo mult si bine,daca va fi sanatoasa.este incredibil,nicaieri in lume nu exista ca un sportiv care face cinste taii sa fie atacat cu asa inversunare.romanul e cel mai nenorocit om posibil,invidios,frustrat etc.

ii doresc lui Halep sa fie numarul 1 wta 10 ani de-acum inainte si sa castige 50 de grand slamuri(desi ma indoiesc ca va castiga macar 1). dar pentru mine nu mai exista ca sportiva. si din pacate foarte multi romani gandesc ca mine dupa ce ea a renuntat sa joace la fed cup pentru ca are nu stiu ce obligatii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează