SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondență din Madrid » Finiș la 3 dimineaţa » Andy Murray s-a impus într-o partidă începută și terminată după miezul nopții

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2015 00:00

Andy Murray l-a învins pentru a doua oară pe Philipp Kohlschreiber în interval de cîteva zile, într-o dispută încheiată mai aproape de ora de trezire decît de cea de culcare.

Luni se întîlneau în finala de la Munchen, iar Murray cucerea primul său titlu pe zgură învingîndu-l greu pe tenacele german, cel care îl încurcase grav și anul trecut, la Roland Garros. Sorții i-au pus iar față în față la Madrid, la distanță de numai cîteva zile. P

rogramată să înceapă nu înainte de ora 21:30 locală, disputa dintre Murray și Kohlschreiber a fost împinsă însă imens din pricina duratei excesive a partidelor dinainte, cinci la număr.

Așa s-a ajuns la un start tîrziu în noapte, la 01:12, aproape de recordul absolut, stabilit anul acesta în turneul de la Rio de Janeiro, care era ora 01:13, pentru meciul din "sferturi" dintre Rafael Nadal și Pablo Cuevas.

Scoțianul s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-0, survolînd decisivul, cu lecția învățată pentru că germanul l-a chinuit în cîteva meciuri, revenind cînd totul părea tranșat.

În timpul confruntării, el și-a exprimat nemulțumirea, exclamînd: "Mă simt absolut epuizat. Cred că îmi e rău". Disputa a durat o oră și 47 de minute și s-a încheiat fix la ora 03:00 a Madridului. La Rio, Nadal a ieșit victorios la 03:20, tot cu 6-0 în decisiv.

Recordul de la Antipozi

În 2008, la Australian Open, Marcos Baghdatis și Lleyton Hewitt au început să joace partida din turul al treilea la 12:11 și au încheiat-o la 4:34, ora locală.

"Să intri pe teren atît de tîrziu nu e ușor pentru nimeni. Te dă peste cap complet, pentru că funcționezi după ritm", spunea atunci australianul, care a reușit să se impună.

Nici fetele nu sînt mai departe

În acest an, la turneul de la Sydney, partida dintre Angelique Kerber și Daria Gavrilova s-a terminat la ora 3:10. Germanca s-a impus cu 6-7 (6), 7-6 (2), 6-3. S-a ajuns acolo pentru că au existat probleme cu vremea, a plouat foarte mult în acea zi.

Meciurile de miercuri de pe Central

Șarapova-Garcia  2h34
S. Williams-Azarenka 2h43
Nadal-S. Johnson 1h14
Kyrgios-Federer 2h37
Kuznețova-Stosur 2h43
Murray-Kohlschreiber  1h47

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează