SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

CORESPONDENȚĂ DIN MADRID // Mihaela Buzărnescu dă explicațiile înfrângerii cu Maria Sharapova: "Am cerut să joc mai târziu, dar eu încă n-am stofă de top 10"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 20:21

Mihaela Buzărnescu, 30 de ani, a pierdut sâmbătă finala la Praga, iar azi a fost învinsă în primul tur la Madrid, 4-6, 1-6 cu Maria Sharapova.

"Ea a jucat bine, a servit puternic. Am fost aproape în primul set. Îmi pare puțin rău de tablou și că am picat așa, venind sâmbătă seara târziu din Praga și jucând deja a doua zi. Poate că o zi în plus m-ar fi ajutat, dar asta e", a spus Mihaela despre partida cu Șarapova, de pe arena "Arantxa Sanchez".

E a doua oară anul acesta când o înfruntă pe rusoaică, după Shenzhen, și când pierde în fața ei: "Am cerut să joc mai târziu, Kvitovei i-au dat ultimul meci, mie mi-au spus că atât s-a putut face. Nu am încă stofa de top 10 sau rezultate anterioare ca să am asemenea pretenții. M-am antrenat doar 30 de minute, înainte de meci".

Vine însă după a doua finală de simplu a carierei, cea de la Praga: "Mă bucur că mi-am făcut cadou de ziua mea calificarea în finala de simplu, îmi pare rău că nu am câștigat-o un titlu. Sper să mai vină asemenea turnee", a spus Miki, adăugând că "nu am sărbătorit deloc, am fost extrem de obosită după două meciuri grele. Am ajuns la hotel și am stat în pat până a doua zi dimineață, nu am reușit nici măcar să mănânc o felie de tort".

Diferența între circuitul ITF, în care a adunat 7 titluri în 2017, și cel WTA înseamnă pentru Mihaela că "ești văzut cu alți ochi la aceste turnee, altfel te respectă și mă bucur să fac parte din acest grup. Sunt și meciuri bune, și mai puțin bune, ideea e să mă mențin în această zonă".

Ce îi lipsește pentru a urca și mai mult? "Mai multă încredere în meciuri cu jucătoare experimentate. Și să mai cresc un pic la serviciu", spune numărul 32 mondial. 

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Mai 2018, 09:14

Draga Mihaela ! Felicitari pentru ceiace ai realizat ! Dar in viata nu poti sa le ai pe toate ! Sa joci un meci greu la Praga si a doua zi, repede, sa joci la Madrid cu Sharapova . In aceste conditii, si alte jucatoare, chiar din top 10 pierdeau.

10202925648180625
Eugen Qy  •  07 Mai 2018, 00:54

Are dreptate si Mihaela ! Joci Finala la Praga sambata si apoi duminica joci la Madrid , adica a 2a zidupa ce ai parcurs 3000 de km joci iar si nu in fata cine stie carei jucatoare necunoscute ci tocmai in fata Sarapovei ! . In orice caz noile stimulente isi fac efectul. Sarapova , va reveni cu siguranta in top dupa consumul lor !

bulletproof
bulletproof  •  06 Mai 2018, 22:31

Eu sunt fan MaSha și, nu că mă bucur, da- mi ... pare bine !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează