SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Stefanos Tsitsipas nu mai rezistă în izolare: „Simt că îmi pierd mințile. Am vorbit cu familia și am decis să mă mut singur”

Stefanos Tsitsipas, în stânga. foto: Guliver/Getty Images
Stefanos Tsitsipas, în stânga. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 17:50

Stefanos Tsitsipas (21 de ani, 6 ATP) rezistă din ce în ce mai greu în izolarea cauzată de pandemia de coronavirus. Grecul a dezvăluit în presa internațională că s-a mutat singur pentru a-și proteja familia. 

Cum toate competițiile din tenis sunt suspendate cel puțin până în luna iunie, Tsitsipas petrece mult timp pe rețelele de socializare. Vlogger-ul circuitului ATP spune că izolarea l-a împins să facă gesturi neașteptate. 

„Dacă vă întrebați de ce nu sunt cu familia în această perioadă, explicația e simplă. Am avut o discuție cu ei acum câteva zile și am decis că așa e cel mai sigur. Îi iubesc, vreau din suflet să îi văd, dar era foarte stresant știind că îi pot expune. Așa că am decis să stau în izolare singur. 

E foarte greu să stai în izolare atâtea zile. Simt că îmi pierd mințile, am început să vorbesc cu obiectele prin casă”, a mărturisit Tsitsipas, potrivit Eurosport.

Stefanos Tsitsipas ocupă în prezent locul 6 în clasamentul ATP. Grecul a câștigat 4 titluri de-a lungul carierei, cel mai prestigios fiind cucerit anul trecut, când s-a impus la Turneul Campionilor de la Londra.

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre tenis:

CORONAVIRUS. Caroline Wozniacki, întâmplare de necrezut într-un supermarket din Danemarca: „Mi l-au furat din cărucior”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează