Comentarii (3)
Ion Popescu  •  12 Iunie 2019, 12:31

Dezastru generalizat, nu numai in sport, ci in toate domenile. Se fac numiri in posturi de conducere numai pe baza de cumetrii si de contributie la partid si de INCOMPETENTA. Tineretul merituos pleaca in masa de scarba.

sakamoto  •  12 Iunie 2019, 11:44

Dl Tiriac are dreptate! Acum mai bine de 40 de ani, zicea ca trebuie sa intram in rind cu tenisul modern si sa amenajam terenuri, unde se poate juca tenis rapid. Pt ca terenurile cu zgura pierd...teren. Nu l-a ascultat nimeni. El a zis, el a auzit. Fetele noastre- baietii sint inexistenti-joaca de mici pe zgura, sint speriate de terenurile rapide si...parasesc competitiile din primele tururi. Nici o sansa. Singura tenismena din Romania care a obtinut succese pe terenurile rapide este Simona Halep. Dar...exista un DAR! Simona in maxim 2-3 ani, va atirna racheta in cui. Si dupa dinsa potopul. Nu vine nimic din urma. Solutia? Terenuri rapide-cit mai multe-instructori adusi din tarile cu tenis avansat:Cehia, Slovacia, spatiul fost Yugoslav etc. Sa fie trimisi pt acumulare de experienta in domaniul cresterii copiiilor si juniorilor care practica tenis, in tarile unde tenis juvenil este un succes. Altfel nici peste alti40 de ani nu vom avea jucatoare de tenis de valoare.

badeadorian  •  12 Iunie 2019, 11:01

A ras un teren de zgură și a făcut o suprafață exact ca cele de hard din afară !!! Ce gest URIAS si INCREDIBIL .... A RAS TOT , mai putin mustata !! ... Si acum radem noi :))). Ce articol penibil izvorat din lipsa de idei . Titlu facut pentru click .... cred ca este momentul sa ne mai gandim daca mai citim gsp,ro !!!

Comentează