SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, un nou mesaj după cricitile primite: „Am fost interpretat doar pe «hatereală». Am spus că Simona e o inspirație pentru tinerii români”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 08:45

Cosmin Hodor, cel care este managerul de comunicare al Simonei Halep, a revenit cu un nou mesaj pe Facebook, după ce postarea legată de Bianca Andreescu și de decizia părinților ei de a pleca în Canada pentru ca ea să facă performanță acolo (Detalii AICI).

  • Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) joacă azi, de la 12:30 contra Elinei Svitolina (8 WTA, 25 de ani) în al doilea meci din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2

Cosmin Hodor a revenit cu un nou mesaj, în care susține că a fost criticat pe nedrept și că nu are problemă cu cei care au plecat la muncă în străinătate. Hodor spune că mesajul său a vizat-o pe Simona Halep, despre care menționează că e o sursă de inspirație pentru tinerii din România. 

„A fi sau a nu fi naționalist. Asta e întrebarea? Sau cum ajungi să fii blamat și să ți se interpreteze fiecare cuvânt, în funcție de percepția fiecăruia, plecând de la unicul meu gând de a susține faptul că se poate face performanță și în România.

Nici pe departe postarea mea nu a avut intenția de a-i viza într-un mod negativ pe românii plecați în străinătate și nici de a da dovadă de vreun naționalism ieftin. Dimpotrivă, cred ca în cele mai multe cazuri, motivul plecării multor români s-a datorat puținelor oportunități care din păcate ne sunt oferite în țară.

Tot ce am vrut să spun, fără a face vreo comparație între cele două jucătoare sau fără a o ataca în vreun fel pe Bianca sau pe familia acesteia, este că Simona reprezintă o sursă de inspirație pentru toți tinerii din Romania și că urmând determinarea, ambiția și perseverența ei putem și noi, aici, să facem performanță.

Am fost interpretat doar pe «hatereală» (răutate) când tot ce am vrut să subliniez a fost legat de viitorul nostru și al generațiilor tinere. Ele trebuie să fie inspirate de performanțele pe care le realizează cei care reprezintă România. Mai ales la un nivel înalt!  Dacă vor alege să rămână aici sunt primii care pot să schimbe ceva și să facă din România o opțiune”, a scris Hodor. 

Citește și: 

Atacată de PR-ul Simonei Halep, Bianca Andreescu e apărată de CTP: „Atitudine de tip Dăncilă-Dragnea!” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  31 Octombrie 2019, 18:14

auzi si asta cica e reprezentatul PR al ei pffuaaaaiiiiii rupt de realitate

mutu57
mutu57  •  30 Octombrie 2019, 14:53
Postat de antirisc pe 30 Octombrie 2019, 11:35

Halepino, concediază-ţi papagalii din jur, te conjur! Vă trebui să începi cu tiriplicul ăsta, apoi Ruzici și stai la distanță și de Țiriac. Asta dacă-ţi plac banii. Nu ăștia sunt cei care-ţi fac o imagine bună, asta dacă mai vrei să joci încă trei ani pe bani buni. Dacă vrei să-ți pierzi orice credibilitate, înscrie-te în psd și intră 'head first' în cocina kgb-istă care te-a înconjurat pe nesimţite...

Sunt de acord ca acest Hodor nu are nici o treaba cu tenisul si s-a aciuat ca o capusa pe langa Halep. Pe de alta parte, Ruzici este cea care a fost un factor important in maturizarea Simonei - ca sportiv si ca om! Printre altele, Ruzici l-a convins pe Darren sa o antreneze.

popescu222
popescu222  •  30 Octombrie 2019, 12:48

un paduche in capul unei mare campioane... respect simona, rushine acestui atarnator care se straduieste sa-si faca si el numele cuoscut

Vezi toate comentariile (9)
Comentează