SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Australian Open are acum o favorită imensă! Ce s-a întâmplat cu cotele și ce șanse are Simona Halep

Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) este marea favorită la câștigarea Australian Open, în viziunea caselor de pariuri. Nipona are în acest moment o cotă de 3,75. La startul competiției era cotată cu 6,50. +14   FOTO
Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) este marea favorită la câștigarea Australian Open, în viziunea caselor de pariuri. Nipona are în acest moment o cotă de 3,75. La startul competiției era cotată cu 6,50.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 20:21 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 21:09

Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) este marea favorită la câștigarea Australian Open, în viziunea caselor de pariuri. Nipona are în acest moment o cotă de 3,75. La startul competiției era cotată cu 6,50.  

  • Simona Halep - Iga Swiatek e programat duminică, de la ora 10:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1
  • Simona Halep și Naomi Osaka se pot întâlni în semifinalele Australian Open 2021

Osaka a avut un traseu dificil până în optimile de finală, cel puțin pe hârtie. În primul tur a întâlnit-o pe Anastasia Pavlyuchenkova, fost număr 13 WTA. Rusoaica nu a avut replică, cedând în 70 de minute, scor 1-6, 2-6. În turul secund, în cale i-a ieșit Caroline Garcia, fost număr 4 mondial. Disputa a durat și mai puțin, doar 63 de minute, scor 6-2, 6-3. 

O altă adversară imprevizibilă a fost și Ons Jabeur. Tunisianca are un arsenal interesant de lovituri, dar îi lipsește constanța. De asta a și profitat Osaka, învingătoare cu 6-3, 6-2. Adevăratul test pare cel de la noapte, împotriva lui Garbine Muguruza, dublă câștigătoare de Grand Slam, jucătoare fără set pierdut la actuala ediție. Meciul e programat la ora 02:00, pe arena Rod Laver.

Australian Open are acum o favorită imensă! Ce s-a întâmplat cu cotele și ce șanse are Simona Halep

Ce șanse are Simona Halep la Australian Open

Ashleigh Barty beneficiază de o jumătate de tablou mult mai ușoară și are cale liberă spre ultimul act. Liderul mondial este văzut cu însă cu a doua șansă la trofeu, cu o cotă de 5,00. 

Urmează un grup de 4 jucătoare, toate de pe jumătatea inferioară și toate cu cote în jurul valorii de 9,00. E vorba de Simona Halep, Aryna Sabalenka și Serena Williams.

VIDEO. Simona Halep, în optimile Australian Open

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Halep, gata de revanșa cu Swiatek! Simona nu le-a iertat pe jucătoarele care i-au administrat înfrângeri dure

Traseu infernal pentru Simona Halep spre finala Australian Open » 4 câștigătoare de Grand Slam pe partea ei de tablou

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
137808770859483
Bogdan Araboaei  •  14 Februarie 2021, 09:59

Cota 3.75 = favorita imensa ? Pe ce lume traiti ?

dubluv
dubluv  •  14 Februarie 2021, 08:58

oribila poza pe care GSP a ales sa o puna la articol, inca o dovada (daca mai era nevoie) de dispretul aratat sportului de acest site.

dubluv
dubluv  •  14 Februarie 2021, 08:57
Postat de catalynn pe 13 Februarie 2021, 22:28

Din păcate Simona are un traseu aproape imposibil pana in Finala. Dacă va câștiga chiar nu va mai putea spune vreodată cineva ca “nu a meritat”. Oricum Simona din prezent este o tenismena mult mai experimentata se vede in sfârșit maturitatea in jocul ei, de asemenea serviciul este mult îmbunătățit. Păcat ca “maturizarea” nu s-a produs acum 3 ani măcar, astăzi avea minim 5 GS la centura.

nu stiu de ce spui asta, nu poti vorbi de traseu imposibil cand obiectivul tau este sa castigi turneul. Cat despre maturizarea Simonei, asta se intampla la toata lumea, cu trecerea timpului. Insa aceasta "maturizare" nu inseamna ca va fi un element decisiv. Sunt atatea jucatoare imature care au castigat GS (Osaka, Swiatek, Andreescu).. Cu stilul Simonei din ultimii ani a castigat 2GS si a mai facut 3 finale. Poate cu stilul pe care ti l-ai fi dorit tu (mai matur) nu ar fi castigat nimic.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează