SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Cotul care înțeapă » Patricia Țig s-a oprit în turul secund la București

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:00

Patricia Țig s-a oprit ieri în turul secund la București, după 2-6, 2-6 cu Anastasija Sevastova.

O oră și 9 minute a rămas ieri pe teren Patricia în fața favoritei numărul 7. Adică exact cu 11 minute mai puțin decât durase primul set al înfruntării cu Ioana Mincă, din turul inaugural.

Letona, mai determinată și mai exactă, a controlat meciul, în timp ce românca nu a putut produce o replică pe măsură. În continuare deranjată de accidentarea la cotul drept, Țig nu vrea să dea însă vina pe asta pentru pierderea meciului.

"Nu a fost o idee bună să joc acest meci", a declarat ea la conferința de presă, "dar mi-am dat seama de asta, din păcate, după ce s-a încheiat". Durerea a revenit, chiar mai puternică, existând chiar varianta să fi abandonat, însă românca n-a luat-o în calcul.

Tot ce vrea acum este să-și revină din punctul de vedere al sănătății, chiar dacă în curând îi vor ieși punctele obținute în urma finalei jucate la Baku, în iulie trecut. "Nu asta e important acum, punctele se pot face tot cu un turneu. Important e să mă refac și sper ca asta să se întâmple până la turneele din Canada și SUA, din sezonul de hard", a încheiat numărul 99 mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează