TENIS  ·  CORONAVIRUS

COVID-19. Alexander Zverev și iubita cu origini românești ar fi luat coronavirus în China: „Am avut febră, am tușit 5-6 ore. Abia acum realizez...”

Alexander Zverev și Brenda Patea. Sursă foto: Instagram Alexander Zverev +34 FOTO
Alexander Zverev și Brenda Patea. Sursă foto: Instagram Alexander Zverev

Sambata, 04 Aprilie, 20:22

COVID-19. Alexander Zverev (22 de ani, 7 ATP) a lăsat mască presa internațională, mărturisind că a avut la finalul anului trecut simptome specifice coronavirusului.

Potrivit spuselor lui Zverev, totul s-a întâmplat când el și Brenda Patea, focoasa brunetă cu origini românești cu care se află într-o relație, erau în China, țara în care a izbucnit pandemia de COVID-19. Acolo, Zverev a disputat un meci demonstrativ cu marele campion elvețian Roger Federer.

Zverev: „Nu am știut ce se petrece cu noi”

„Prietena mea, Brenda, și cu mine am fost în China pe 28 decembrie. Nu-ți poți imagina cum am tușit pentru o lună în Australia mai apoi. Am avut febră pentru două sau trei zile și am tușit pentru cinci sau șase ore. Brenda a pățit la fel. Nu am știut ce se petrece cu noi, dar acum realizez.

Era o tuse pe care nu am mai avut-o niciodată. Nu mă durea nimic, dar tușeam non-stop”, a povestit Zverev, conform Eurosport.

În ciuda îngrijorătoarelor sale simptome, Alexander Zverev a ajuns la începutul anului până în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Australian Open, unde a cedat în patru seturi în fața austriacului Dominic Thiem (26 de ani, 3 ATP).

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+35 FOTO

VIDEO. Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1