SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Cristian Tudor Popescu e sigur: „Se vede absența lui Darren Cahill, la Halep a fost o problemă de psihic!”

Cristian Tudor Popescu a analizat înfrângerea Simonei Halep cu Amanda Anisimova
Cristian Tudor Popescu a analizat înfrângerea Simonei Halep cu Amanda Anisimova

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 14:56

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a părăsit turneul de la Roland Garros în faza sferturilor de finală, învinsă clar de americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), scor 2-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și nouă minute.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat duelul Halep - Anisimova, ajungând la concluzia că stilul de joc al americancei e cel care a făcut diferența în partida de azi. 

„Anisimova posedă un joc impecabil, atât pe rever, cât și pe forehand. Știu să vină la fileu, să pună o scurtă, o contrascurtă. Acestea sunt jucătoarele din noul val. Simona are 27 de ani. Ea a reușit performanțe extraordinare cu un anume fel de joc, de pe fundul terenului, cu o deplasare excelentă.

E foarte greu să asimileze niște arme, fără de care nu o văd făcând față acestor noi jucătoare. Ea trebuie să avanseze în teren, să urce la fileu. E greu să modifice.

Halep a fost depășită tehnic, nu a deschis jocul. Aici se vede absența lui Darren Cahill. A fost o problemă de psihic. Nu a mai avut temperamentul unei luptătoare. A fost mult mai moale psihic”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24. 

„Această jucătoare îmi amintește de Martina Hingis. Nu este exclus să câștige Anisimova turneul. E o jucătoare bine construită” Cristian Tudor Popescu, despre Amanda Anisimova

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
855939084483414
Dan Vucea  •  07 Iunie 2019, 11:01
Postat de Lucienorest Vasiliu pe 06 Iunie 2019, 19:19

de departe cea mai slaba nr 1 mondial.

Tocmai ca nici prea multa valuare nu prea are.

loko1
loko1  •  07 Iunie 2019, 07:26
Postat de alin_andrei pe 06 Iunie 2019, 15:35

Mai terminati cu psihicul lui Halep...Are 27 de ani și 15 ani de cariera...pana acuma ce a păzit?!...ca doar e jucătoare profesionistă și a avut 1000 de experți lângă ea!!!! Trebuie sa se inteleaga o chestie...Are un caracter *** si i-au ajuns fumurile la cap!!! Asta e problema!

Da ăsta e cuvântul cheie care o definește:CARACTERUL.Acelaș ca și al lui Jiji,

10156547552174482
Mary Chumbley  •  07 Iunie 2019, 04:49

Ia mai lasati-o in pace pe Simona!!! Angie Kerber a avut un an absolut EXECRABIL imediat dupa ce a devenit pentru prima oara, la 28 de ani, campioana de GS si numarul 1 mondial - si ea nu a trecut nici macar printr-o schimbare de antrenor atunci, ca sa nu mai vorbim daca ar fi avut de-a face cu ABSENTA unui antrenor, ca in cazul Simonei!! Iar Domnul Dobre e de-a dreptul inutil, e complet depasit de situatie, pe toate planurile, e o palarie mult prea mare pentru el... Nu ca nu mi-as fi dorit, din tot sufletul, ca Simona sa castige iarasi RG-ul, si toate turneele la care a fost anul asta!, dar viata are sincopele ei, firesti chiar cand sunt amare si greu de acceptat - iar noi romanii cred ca suntem cei mai teribili carcotasi, si ne suntem, in general, cei mai amarnici si neinduplecati dusmani!!! Un pic de ingaduinta si de intelegere, si o inima deschisa sperantei, si nu tavalugului insultelor, ar fi mult mai de dorit, pentru noi toti si din toate punctele de vedere.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează