SPORTURI  »  TENIS  »  HANDBAL/ PRELIMINARII CE 2024

Cristina Neagu nu joacă în meciul cu Grecia din preliminariile pentru Campionatul European 2024

Cristina Neagu în acțiune Foto Raed Krishan
Cristina Neagu în acțiune Foto Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 14:44 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 15:24

România va evolua, sâmbătă, în deplasare cu Grecia, în etapa a doua din preliminariile pentru Euro 2024, fără una dintre cele mai bune jucătoare ale sale. 

După victoria categorică din prima etapă împotriva Bosniei Herțegovina, scor 49-17, România va juca sâmbătă, la Kozani, cu Grecia. Pentru România nu va evolua Cristina Neagu, care are o inflamație la genunchi și va urma un tratament de recuperare.

România a plecat încă de joi în Grecia, cu avionul pe ruta Otopeni-Salonic și apoi, cu autocarul, 120 de kilometri până în orașul Kozani, unde se va desfășura meciul, sâmbătă de la ora 18:00 (PRO ARENA).

Selecționerul Florentin Pera are la dispoziție același lot pe care l-a folosit în meciul cu Bosnia Herțegovina, mai puțin Cristina Neagu. Căpitanul României are o inflamație la genunchi din cauza suprasolicitării și urmează un tratament pentru recuperare. Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că Neagu are dureri la ambii genunchi și urmează tratamentul la ambele picioare. Cristina Neagu a fost operată în carieră la ambii genunchi din cauza rupturilor de ligamente.

„Cristina Neagu este indisponibilă pentru acest joc din cauza unei inflamații la genunchi, fiind programată de staff-ul medical să facă o infiltrație. Este bine că nu este o accidentare serioasă și în 4-5 zile Cristina poate să-și reia antrenamentele", a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, selecționerul Florentin Pera.

Pera cere „concentrare la finalizare"

Vineri, handbalistele tricolore au avut la prânz studiu video, iar după-amiază antrenamentul oficial. Grecia a pierdut în prima etapă meciul din deplasare cu Croația, scor 22-32. 

La unele case de pariuri, România, fiind superfavorită, nu are cotă, Grecia are cota 17 pentru o eventuală victorie, iar egalul 30. „Abordăm meciul din Grecia cu aceeași seriozitate, atitudine și determinare. Ne dorim să menținem aspectele pozitive din jocul cu Bosnia, să luptăm pentru fiecare minge în apărare și să dezvoltăm tranziția ofensivă. Totodată, avem nevoie de mai multă concentrare la finalizare. Atmosfera este foarte bună în cadrul echipei și nivelul de încredere este ridicat în perspectiva obținerii unei victorii în jocul cu Grecia. HAI ROMÂNIA!", a spus Florentin Pera.

Un prim "7" posibil pentru România

  •  Dumanska, Dincă, Bazaliu, Laslo, Bucur, Badea, Pintea.

Citește și: 

Plângere la Agenția Națională pentru Sport împotriva conducerii Federației Române de Handbal » Replica lui Constantin Din
DEZVĂLUIRE
Plângere la Agenția Națională pentru Sport împotriva conducerii Federației Române de Handbal » Replica lui Constantin Din
România, debut cu dreptul în preliminariile EURO 2024 » Elevele lui Florentin Pera, succes la 32 de goluri diferență în fața Bosniei
PRELIMINARII CE
România, debut cu dreptul în preliminariile EURO 2024 » Elevele lui Florentin Pera, succes la 32 de goluri diferență în fața Bosniei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează