SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Cu ce rămâne Simona Halep după turneul de la Eastbourne » Ce loc va ocupa de luni și cum stă în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 11:17

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a fost eliminată de Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA), scor 4-6, 3-6, în optimile de finală de la Eastbourne.

Halep va rămâne pe locul șapte în clasament la startul turneului de la Wimbledon. Românca ocupă aceeași poziție și în cursa pentru Turneul Campioanelor, cu un avans de 409 puncte. Simona a încercat să explice eliminarea.

„Consider că am jucat destul de OK. Ea a jucat bine și e normal, pentru că are încredere pe iarbă. Mingea ei nu sare deloc, iar iarba o avantajează. Consider că am jucat destul de agresiv, destul de apăsat dar, în unele momente când trebuia să închei punctul ori a ghicit ea, ori nu am dat eu destul de puternic și de apăsat.

Consider că trebuia să joc puțin mai scurt, să deschid unghiurile. I-am dat prea mult pe linia de fund și ei îi place să blocheze mingea și să joace din puterea adversarei. Ar fi trebuit să mixez mai mult, poate un slice, poate o scurtă, dar încă nu stăpânesc partea aceea și încerc să lucrez la ea”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

Angelique Kerber, după ce a învins-o pe Simona Halep la Eastbourne: „Știam de ce am nevoie pentru a câștiga”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
347655969058390
Ion Popescu  •  28 Iunie 2019, 13:53

Nu inteleg de ce Halep nu pricepe ca are nevoie de un antrenor care pricepe tenisul actual. Cu Dobre - din infrangere in infrangere ! Nu inteleg de ce Tiriac, Nastase, Ruzici, etc. nu o sfatuiesc in alegerea unui antrenor adevarat.

307361603349887
Dan Pastrama  •  28 Iunie 2019, 13:00

cu ce ramane? cu un Knock Out in plus...ca si la Bute Knock Out-urile nu fac bine.....usor usor incep sa te obisnuiesti cu ele ba chiar sa-ti placa

spinoza
spinoza  •  28 Iunie 2019, 12:08

In sfarsit concluzii obiectie ale Simonei! Perfect adevarat. Asta ai de indreptat in jocul tau, doar ca nu cu Dobre...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează