SPORTURI  »  TENIS  »  CAMPANIE

Cu inima deschisă » Hănescu lansează o campanie în care donează banii cîştigaţi în Cupa Davis copiilor care visează să ajungă campioni

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 20:37

Al 49-lea jucător al lumii, cel mai bine clasat român, Victor Hănescu va lansa, joi, o campanie prin care doreşte să ajute juniorii români de perspectivă, urmînd să doneze cîştigurile acumulate în Cupa Davis pentru acest scop nobil.

"Mă uit cu nostalgie în urmă, la cum am început, şi apreciez enorm eforturile celor care au crezut în mine. Asta m-a inspirat să lansez noua campanie «Orice campion are un început»", a scris pe pagina sa de facebook Victor Hănescu.

Acuzat în trecut că joacă în meciurile de Cupa Davis doar pentru bani, Hănescu demonstrează prin gestul său exact contrariul. "Îmi doresc să ajut elevi şi juniori de pe întreg teritoriul României. Pentru fiecare poate fi un punct de plecare", a mai spus Hănescu. Primul eveniment va avea loc mîine, la Tenis Club Curtea de Argeş, acolo unde cîteva sute de juniori vor primi echipament sportiv.

"Îmi doresc să văd că juniorii români beneficiază de acelaşi suport ca şi cei din alte ţări. Avem resursele necesare şi ar fi păcat să nu le folosim. Campania aceasta va crea un precedent şi sper eu, cu ajutorul viitorilor parteneri, să facem fericiţi cît mai mulţi copii", a încheiat Victor Hănescu.

3.863.347 de euro a cîştigat din tenis, în cariera sa, Victor Hănescu, cel care în iulie 2009 era pe locul 26 în clasamentul ATP


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tipsy
tipsy  •  08 August 2013, 04:46
Postat de nesv1234 pe 07 August 2013, 08:32

Asta inseamna sa iti pese de sportul care te-a facut mare, Tiriacule avar!

taci din gura, ca acum o luna il injurati toti. de unde stii tu ca nu a dat bani tiriac. crezi ca iese in presa ca becali? stai linistit ca fara tiriac nu mai aveam noi tenis acum.

soriniz
soriniz  •  07 August 2013, 22:46

Felicitari lui Victor, un baiat modest si de caracter.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  07 August 2013, 21:55

Pai parca multi ziceau ca nu e platit si de-aia nu vrea sa joace in Cupa Davis. Cum de isi permite sa doneze atunci banii pe care-i primeste. Apropo injurati-l si acum, gasiti voi ceva cu blatistu sau mai stiu eu ce.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează