SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Cum a comentat preşedintele FRT prima zi de Fed Cup: "Speram la mai mult de la Irina Begu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 17:44

La finalul primei zile de Fed Cup, scorul este 1-1, după ce Simona Halep a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, iar Irinia Begu a pierdut cu Garbine Muguruza.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a comentat rezultatele primei zile.

"Au fost rezultatele la care mă aşteptam. Favoritele, Simona Halep şi Garbine Muguruza, au cîştigat cu lejeritate. Ştiam că Halep va învinge, pentru că are suficientă valoare şi a jucat excelent.

Speram ca Begu să facă un rezultat mai mare. Mi-am dorit o replică mai dîrză din partea Irinei. Vreau ca mîine Begu să joace mai bine, aşa cum a mai făcut-o de atîtea ori. Ştiu că azi a avut emoţii şi astăzi s-a văzut.", a spus Cosac la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
salaaurel
salaaurel  •  07 Februarie 2015, 20:59

Dle Cosac ,dacă interesul Dvs ari mai mare,atunci si rezultatele ar fi altele,abtineti-va cu pretentiile,ar fi mai decent din partea Dvs.

dora
dora  •  07 Februarie 2015, 20:19

Și noi speram...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează