SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

„Cineva trebuie să fie și «nasty», nu?” » Ilie Năstase a dezvăluit o petrecere monstruoasă în Paris

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 09:37 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 13:57

Ilie Năstase, 74 de ani, a avut o carieră memorabilă în lumea tenisului, dar a fost și protagonistul unor escapade și momente cu care și-a câștigat renumele de „bad boy”.

În 1971, după ce a cucerit primul Masters, la Paris, Năstase a petrecut într-un club și a cheltuit întregul premiu câștigat în turneu, mai exact 15.000 de dolari, o sumă uriașă chiar și pentru vremurile actuale.

„Am locuit la Paris patru ani. Era orașul meu preferat în perioada aceea. Când am câștigat acel premiu, a doua zi a trebuit să mă întorc acasă cu autobuzul, pentru că am cheltuit toți banii într-un club de noapte din St. Germain. Nu-mi pasă. Cineva trebuie să fie și «nasty», nu? Nu toată lumea trebuie să fie drăguță și amabilă. Eu sunt mai obraznic și îmi place”, a spus Ilie Năstase pentru ATP Tour, potrivit digisport.ro.

Ilie Năstase are 83 de titluri la simplu în palmares, printre care și două titluri de Mare Șlem la Roland Garros în 1973 și la US Open în 1972. Câștigurile lui totale din tenis au fost de 2.076.761 dolari.

Imagini cu Ilie Năstase și actuala lui logodnică:

+15 FOTO

Citește și alte știri despre Ilie Năstase:

Ilie Năstase, discurs devastator la adresa lui Brigitte Sfăt: „Domnișoarele astea au reality-show-uri. Îi vezi pe Jador, te ador, te adorm, Pastramă, Salam, parizer. Ce-i asta?!”

FOTO De la divorț, la nuntă » Cum a întors-o Ilie Năstase pe Ioana Simion din drum: „Hai să facem asta înainte de divorț”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close