SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cunoaştem prima semifinală de pe tabloul masculin de la Roland Garros » Djokovici a fost demolat

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 14:22

Rafael Nadal şi Dominic Thiem au devenit astăzi primii jucători care au obţinut calificarea în semifinalele turneului de la Roland Garros. 

Spaniolul, de nouă ori campion la Paris, a trecut în sferturi de compatriotul Pablo Carreno Busta, profitând de retragerea acestuia la scorul de 6-2, 2-0 pentru Nadal. 

Rafa Nadal îl va întâlni în semifinale pe austriacul Dominic Thiem, cel care l-a demolat în sferturi pe  campionul en-titre Novak Djokovici, scor 7-6, 6-3, 6-0, după un meci care a durat două ore şi 17 minute. 

Sârbul a fost de nerecunoscut în această partidă, greşind numeroase mingi şi lăsându-l de fiecare dată pe Thiem să domine schimburile. 

Meciul dintre Nadal şi Thiem se va disputa vineri. 

Andy Murray - Kei Nishikori şi Stan Wawrinka - Marin Cilici sunt celelalte două sferturi, care se vor disputa astăzi, după ora 17:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
unrealu
unrealu  •  07 Iunie 2017, 19:55

"Rafa Nadal îl va întâlni în sferturi pe austriacul Dominic Thiem, cel care l-a demolat în sferturi pe campionul en-titre Novak Djokovici". Nadal a jucat in sferturi, va juca din nou in sferturi cu un jucator care a jucat si el in sferturi. Genial.

burgman
burgman  •  07 Iunie 2017, 18:23
Postat de dinamo_fan pe 07 Iunie 2017, 15:20

In ciuda supramatiei lui Nadal la acest turneu eu am sa merg pe racheta lui Wawrinka la RG.

Sa vedem ce spune si Cilic..

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Iunie 2017, 15:20

In ciuda supramatiei lui Nadal la acest turneu eu am sa merg pe racheta lui Wawrinka la RG.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează