SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Daniil Medvedev are o opinie controversată: „Lui Federer îi pasă doar de el! Djokovic se gândește la toți jucătorii!”

Medvev și Federer FOTO: Guliver/GettyImages
Medvev și Federer FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 16:53

Tenismanul rus Daniil Medvedev (23 de ani, 14 WTA) a vorbit despre modul în care cei trei titani, Federer, Nadal și Djokovici, sunt poziționați în raport cu politica administrativă a ATP. 

În luna martie, când subiectul plecării președintelui Chris Kermode era de actualitate, Roger Federer și Rafael Nadal s-au întâlnit la reședința elvețianului din California.

Djokovic, președintele consiliului jucătorilor, nu a fost invitat, iar rusul Daniil Medvedev, unul dintre cei mai prodigioși jucători ai tinerei generații, și-a exprimat punctul de vedere despre această situație.

„Djokovic e foarte implicat. Părerea lui Nadal nu o cunosc, în timp ce Federer își vede doar doar de propriul interes. Mi se pare normal. De-asta a și ajuns unde este acum. Dacă îi păsa de altcineva, nu ar fi câștigat 20 de turnee de Mare Șlem.

Lui Djokovic îi pasă de tenis. Se gândește la jucătorii din top 100, vrea mai mulți bani pentru ei. Asta e părerea mea, nu am date exacte, dar asta simt”, a declarat Medvedev pentru Eurosport. 

Djokovic s-a simțit atacat

După ce Chris Kermode nu a obținut numărul de voturi necesar pentru păstrarea președinției, Nole a fost atacat de o bună parte a lumii tenisului. A fost considerat principalul detractor. Sârbul a răspuns într-o conferință de presă susținută la Madrid: „Mă simt extrem de expus în această postură de președinte al consiliului jucătorilor. Toată lumea mă consideră responsabil pentru orice se întâmplă în tenis”.

Vezi și: 

ROLAND GARROS 2019 // Nadal și Djokovic, cea mai crâncenă rivalitate pe zgura de la Paris! Sau vine surpriza din NextGen?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează