TENIS  ·  ATP

Daniil Medvedev are o opinie controversată: „Lui Federer îi pasă doar de el! Djokovic se gândește la toți jucătorii!”

Medvev și Federer FOTO: Guliver/GettyImages
Medvev și Federer FOTO: Guliver/GettyImages

Miercuri, 22 Mai

Tenismanul rus Daniil Medvedev (23 de ani, 14 WTA) a vorbit despre modul în care cei trei titani, Federer, Nadal și Djokovici, sunt poziționați în raport cu politica administrativă a ATP. 

În luna martie, când subiectul plecării președintelui Chris Kermode era de actualitate, Roger Federer și Rafael Nadal s-au întâlnit la reședința elvețianului din California.

Djokovic, președintele consiliului jucătorilor, nu a fost invitat, iar rusul Daniil Medvedev, unul dintre cei mai prodigioși jucători ai tinerei generații, și-a exprimat punctul de vedere despre această situație.

„Djokovic e foarte implicat. Părerea lui Nadal nu o cunosc, în timp ce Federer își vede doar doar de propriul interes. Mi se pare normal. De-asta a și ajuns unde este acum. Dacă îi păsa de altcineva, nu ar fi câștigat 20 de turnee de Mare Șlem.

Lui Djokovic îi pasă de tenis. Se gândește la jucătorii din top 100, vrea mai mulți bani pentru ei. Asta e părerea mea, nu am date exacte, dar asta simt”, a declarat Medvedev pentru Eurosport. 

Djokovic s-a simțit atacat

După ce Chris Kermode nu a obținut numărul de voturi necesar pentru păstrarea președinției, Nole a fost atacat de o bună parte a lumii tenisului. A fost considerat principalul detractor. Sârbul a răspuns într-o conferință de presă susținută la Madrid: „Mă simt extrem de expus în această postură de președinte al consiliului jucătorilor. Toată lumea mă consideră responsabil pentru orice se întâmplă în tenis”.

Vezi și: 

ROLAND GARROS 2019 // Nadal și Djokovic, cea mai crâncenă rivalitate pe zgura de la Paris! Sau vine surpriza din NextGen?

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21