SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Video Scene incredibile la Open-ul de la Cincinnati » Daniil Medvedev a luat la șuturi o cameră video: „Scoateți-o de aici!”

Daniil Medvedev
Foto: Imago
Daniil Medvedev Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 10:50 / Actualizat duminica, 22 august 2021 10:50

Un incident incredibil a avut loc în timpul semifinalei Mastersului de la Cincinnati (SUA) dintre Daniil Medvedev (Rusia, 2 ATP) și Andrey Rublev (Rusia, 7 ATP), câștigată de Rublev cu scorul de 6-2, 3-6, 3-6.

În setul secund, capul de serie numărul unu a fost la un pas de un accident, după ce s-a lovit în alergare de o cameră de filmat prezentă pe teren.

Lucrurile nu s-au oprit aici, iar Medvedev și-a vărsat nervii pe camera video, lovind cu piciorul în ea: „Scoateți-o de aici! Aproape mi-am rupt mâna”. Tenismenul rus a primit îngrijiri medicale, a continuat meciul, dar până la urmă a fost învins de conaționalul său!

Medvedev le-a cerut organizatorilor să îndepărteze camera de filmat, acest lucru nu s-a întâmplat! Meciul s-a încheiat în două ore și 16 minute, iar rusul nu a dorit să participe la conferința de presă de la final.

Incidentul, comentat de adversarul lui Medvedev

Andrey Rublev a comentat incidentul la conferința de presă: „Evident, a părut un accident periculos! Nu e un lucru bun pentru sportivi, pentru că ne putem accidenta. Dar sper că el e bine acum. Până la urmă a continuat meciul, nu cred că a fost o accidentare serioasă”, a spus tenismenul.

După victoria împotriva lui Medvedev, Rublev va evolua în finala de la Cincinatti împotriva germanului Alexander Zverez (5 ATP), cel care l-a eliminat pe Stefanos Tsitsipas (Grecia) în penultimul act, scor 6-4, 3-6, 7-6.

Citește alte știri din tenis:

Ana Bogdan, în finala calificărilor la Chicago. Adversara Soranei Cîrstea în primul tur + Pe cine întâlnește Irina Begu la Cleveland

Rafael Nadal face anunțul momentului în tenis: OUT din circuit până în 2022

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  22 August 2021, 17:05

Minciuni minciuni minciuni

fibra
fibra  •  22 August 2021, 11:52

Tot mai multi Dili in turneele de tenis.Au gramezi de bani si vor mai multi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează