SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO I-a transmis Daniil Medvedev un mesaj ironic învinsului său, Alexander Zverev? » „Nu, nu, nu, nu a fost asta!”

Daniil Medvedev la finalul meciului cu Alexander Zverev Foto: Imago
Daniil Medvedev la finalul meciului cu Alexander Zverev Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 20:30 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 20:42

Rusul Daniil Medvedev, favorit 3, s-a calificat în a treia sa finală la Australian Open, impunându-se cu 5-7, 3-6, 7-6 (4), 7-6 (5), 6-3 în fața lui Alexander Zverev, cap de serie 6. La final a avut un mesaj misterios, pe care lumea l-a văzut drept o ironie la adresa adversarului

La sfîrșitul semifinalei gigantice cu Alexander Zverev, câștigată după ce a revenit de la 0-2 la seturi, în 4 ore și 18 minute, Daniil Medvedev a strigat ceva către loja sa, apoi a făcut gestul cu degetul la buze, ce sugerează tăcerea.

Inițial, nu s-a știut ce a spus rusul, însă în scurt timp imaginile au revelat că este vorba despre cuvântul „Karma”. Imediat, pe rețelele sociale s-a dezbătut situația, făcându-se trimiteri și legături la relația rece dintre Medvedev și Zverev.

Daniil Medvedev, aluzie la ce a spus Zverev în Break Point?

Aceasta a fost punctată de episoade clare, începând cu declarațiile făcute de german după meciul lor de la Monte Carlo de anul trecut, câștigat de rus cu 3-6, 7-5, 7-6(7). Atunci, Sascha l-a criticat pe Medvedev, numindu-l „jucătorul cel mai lipsit de fair play din circuit”.

Au urmat replici la distanță, Medvedev a replicat că „dacă are ceva de spus, să-mi spună în față”, și totul părea se se fi stins cu o discuție directă în vestiar între cei doi.

Tot Zverev a redeschis cutia reproșurilor indirecte, atunci când a vorbit într-un episod al serialului Break Point de pe Netflix, spunând că el crede în Karma. A sugerat astfel că soarta îl va pedepsi pe Medvedev pentru comportamentul și reacțiile sale.

Daniil Medvedev: „Nicio legătură, nu mi-ar plăcea să fac lucrurile așa”

Nu, nu, nu, nu a fost asta. Am încercat să nu intru pe Twitter, dar am făcut-o până la urmă și am văzut ce era peste tot. Mi-am zis: Oh, Doamne!”, a răspuns Daniil în conferința de presă la o întrebare directă pe această temă.

„Așa cum am spus acum, nu vreau să răspund pentru că e un pic ca atunci când încerci, știți cum e, atingi pe cineva, iar el răspunde, și tu la fel.

Am avut momentele mele, probabil cele mai multe cu Tsitsipas, dar chiar și cu el acum... nu suntem prieteni, dar pare că ne respectăm unul pe altul mai mult decât înainte.

Același lucru și aici. Ceea ce am strigat a fost ceva legat de echipa mea. Ceva despre mentalitate. Așa că nicio legătură. Nu mi-ar plăcea deloc să fac lucrurile așa”, a explicat triplul finalist de la Australian Open.

Finalul meciului și reacția lui Medvedev

Citește și: 

Lovitura ireală care a schimbat soarta semifinalei Medvedev  - Zverev: „Nu veți mai vedea niciodată ceva asemănător!” + Rusul nu se dezminte: ce a scris pe camera TV
Australian Open
Lovitura ireală care a schimbat soarta semifinalei Medvedev - Zverev: „Nu veți mai vedea niciodată ceva asemănător!” + Rusul nu se dezminte: ce a scris pe camera TV
Daniil Medvedev, învingător INCREDIBIL în duelul nervilor cu Alexander Zverev! » După 4 ore și 18 minute, rusul și-a luat biletul pentru a treia finală la Melbourne
AUSTRALIAN OPEN
Daniil Medvedev, învingător INCREDIBIL în duelul nervilor cu Alexander Zverev! » După 4 ore și 18 minute, rusul și-a luat biletul pentru a treia finală la Melbourne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Trandafir
Trandafir  •  27 Ianuarie 2024, 16:48

Medvedev este si un sportiv bun dar si un intelectual cu mult bun simt.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Ianuarie 2024, 11:37

Medvedev o sa castige finiala...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează